A+ A A-

ΕΛΛΑΔΑ

Υπογραφή σύμβασης της Fraport Greece και της Intrakat για τα έργα στα αεροδρόμια

23/03/2017 - 13:20
 Oι Fraport Greece και Intrakat υπέγραψαν δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού € 357 εκατ., πλέον ΦΠΑ, για την υλοποίηση μελετών και κατασκευαστικών έργων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, των οποίων η Fraport Greece έχει αναλάβει τη λειτουργία, αναβάθμιση και συντήρηση για περίοδο 40 ετών.

Πράσινο φως από την Κομισιόν για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

17/03/2017 - 14:24
Το πράσινο φως για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport Greece έδωσε πριν από λίγο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που εξέτασε ως όφειλε τη σύμβαση παραχώρησης προκειμένου να διαπιστώσει εάν τίθεται ζήτημα κρατικής βοήθειας.

Reuters: Τα Ελληνόπουλα πληρώνουν το τίμημα της οικονομικής κρίσης

15/03/2017 - 04:15
Ίσως το πιο σκοτεινό σημάδι της οικονομικής καταστροφής στην Ελλάδα είναι ότι οι παραδοσιακά ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί έχουν αρχίσει να καταρρέουν, μετά από χρόνια ύφεσης, επισημαίνει σε δημοσίευμά του το Reuters. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, «μέσα στην απελπιστική οικονομική κρίση, ένα ίδρυμα για κακοποιημένα παιδιά πλέον δέχεται και εκείνα που οι γονείς τους αδυνατούν…

Παιδικοί σταθμοί δωρεάν για όλους | Για παιδιά άνω των τριών ετών

13/03/2017 - 16:27
Το πρόγραμμα, με ετήσιο προϋπολογισμό 500 εκατ. ευρώ, έχει την έγκριση των θεσμών. Θα εφαρμοστεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 σε δημόσιους και δημοτικούς βρεφονηπιακούς και περιλαμβάνεται στα αντίμετρα. Επεκτείνονται τα σχολικά γεύματα για να καλύψουν 300.000 μαθητές δημοτικού. Επιδόματα και σε οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά.

Ποια φρούτα είναι περισσότερο μολυσμένα με φυτοφάρμακα και ποια όχι;

09/03/2017 - 14:25
Σας αρέσουν οι φράουλες, τα μήλα, τα αχλάδια και οι πατάτες; ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε όταν καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες καθώς όπως δείχνει έρευνα περιέχουν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε σχέση με τα υπόλοιπα φρούτα και λαχανικά. Μια ετήσια έκθεση από την Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας διαπίστωσε ότι σχεδόν το 70% των δειγμάτων…

Οι γιαγιάδες της Λέσβου στο μήνυμα του Πρωθυπουργού για την ημέρα της γυναίκας

08/03/2017 - 13:52
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για τη σημερινή ημέρα της γυναίκας κάνει αναφορά από το 1857 έως σήμερα, λέγοντας ότι ο αγώνας των γυναικών «για ισότητα, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια συνεχίζεται».

Νέος ΚΟΚ με μείωση προστίμων έως 50%

07/03/2017 - 13:22
Ριζικές αλλαγές στα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) αλλά και στη φιλοσοφία συμμόρφωσης των οδηγών που ευθύνονται για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, επεξεργάζεται το υπουργείο Μεταφορών, το οποίο εξετάζει την επιβολή μειωμένων προστίμων αλλά και οικονομικών ποινών σε αναλογία με την οικονομική κατάσταση του παραβάτη.

Βίντεο: Η νέα απίστευτη διαφήμιση της ΑΛΦΑ που έκανε πατέρες και γιους να δακρύσουν...

02/03/2017 - 23:39
Σε μία εποχή που οι περισσότερες τηλεοπτικές παραγωγές είναι φθηνές και μετρημένες στα δάκτυλα, οι διαφημίσεις έρχονται να δείξουν τον δρόμο. Όχι βέβαια όλες οι διαφημίσεις, αλλά αυτές οι λίγες που πραγματικά κάνουν την διαφορά και θα έπρεπε να διδάσκονται στις σχολές marketing. Πέρυσι η μπύρα ΑΛΦΑ στα τέλη Μαρτίου κατάφερε να κάνει viral ένα…
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
ρανταπλαν

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.