Μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι

  • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 23:45

Υλικα

1 κιλο φιλετο μπακαλιαρου σε μεριδες ξαλμιρισμενος

1 1/2 φλιτζανι αλευρι για ολες τις χρησεις

1 1/2 φλυτζανι μπυρα η σοδα υγρη

1 κ.γ ζαχαρη

2 κ.σ ελαιολαδο

λιγο αλατι και πιπερι

Εκτελεση

ανακατευουμε αλα τα υλικα για το κουρκουτι χτυπωντας με το συρμα να γινει ενας λειος χυλος

αλευρωνουμε το βακαλαο, τον βουταμε στο κουρκουτι και τηγανιζουμε

παραλαγη για κουρκουτι

1 1/2 φλυτζανι αλευρι φαρινα διαλυμενο με ενα φλυτζανι νερο

1 αυγο και

1 σφηνακι ουζο η τσιπουρο

Tip.αλευρωνουμε παντα τον μπακαλιαρο πριν τον βυθισουμε στο κουρκουτι

Πηγή: Μυτιληνιά διάλεκτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χωριάτικη πίτσα Γεμιστά Καλαμάρια Μυτιληνιά »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ