A+ A A-

ΛΕΣΒΟΣ

Συνάντηση Καλογήρου - Πυροσβεστών για την έλλειψη προσωπικού στη Λέσβο

21/01/2017 - 18:03
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συναντήθηκε με τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κκ Γεώργιο Ντίνο, Παναγιώτη Αφαλωνιάτη και Νεκτάριο Στρατήλα, όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα στη Λέσβο, από την έλλειψη προσωπικού.

1,6 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για τον οδικό άξονα Μυτιλήνη – Αεροδρόμιο – Κράτηγος

21/01/2017 - 17:48
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας μετά των απαιτούμενων συνοδών έργων στην 73 η Εθνική Οδό Μυτιλήνη - Κράτηγος» συνολικού προϋπολογισμού 1.661.000 ευρώ.

Άμεση αποσυμφόρηση ζήτησαν οι Δήμαρχοι από τον Αβραμόπουλο

20/01/2017 - 16:23
Τις δυνατότητες βελτίωσης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τις προσφυγικές ροές συζήτησαν ο ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και οι δήμαρχοι της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Κω και της Λέρου, οι οποίοι τον συνάντησαν στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Απέδρασαν 27 μετανάστες που βρισκόταν υπό περιορισμό στη Μόρια

20/01/2017 - 14:25
Συνολικά 27 μετανάστες οι οποίοι βρισκόταν υπό καθεστώς περιορισμού στη Μόρια, απέδρασαν τη μέρα επίσκεψης του Επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου από το χώρο όπου βρισκόταν και αναζητούνται από τις αρχές.

Συντονιστικό Οργανο φορέων Λέσβου μετά την επίσκεψη Αβραμόπουλου : "Καμιά νέα δομή , άμεση αποσυμφόρηση"

19/01/2017 - 15:34
Την πάγια θέση των Φορέων του νησιού για άμεση αποσυμφόρηση καθώς την άρνηση για κάθε νέα δομή επανέλαβε σήμερα σε ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Όργανο φορέων Λέσβου μετά την επίσκεψη Αβραμόπουλου. Εξάλλου αύριο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των πέντε Δημάρχων με τον Επίτροπο Μετανάστευσης στην Αθήνα, όπου θα κριθεί και η στάση που θα κρατήσουν…

Αβοήθητοι οι καρκινοπαθείς στη Λέσβο | Χωρίς προσωπικό η Ογκολογική Μονάδα

19/01/2017 - 13:00
Την έντονη διαμαρτυρία του για τα προβληματα που δημιουργεί στην εξυπηρέτηση των ασθενών η έλλειψη προσωπικού στην ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκφράζει με επιστολή του προς τη Διοικήτρια του ιδρύματος κ. Ζερβού ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου. Ο Σύλλογος καταγγέλλει μάλιστα ότι εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, να ακυρωθούν χθες Τρίτη 17 Ιανουαρίου όλα τα προγραμματισμένα…

Συνάντηση Γαληνού με Τσιρώνη

19/01/2017 - 12:49
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γιάννη Τσιρώνη, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με σκοπό την προώθηση των θεμάτων γεωργία και κτηνοτροφίας και που αφορούν στη στήριξη και προώθηση της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και των υποδομών του στο νησί μας.

Καταγγελίες Μουζάλα για αδιαφάνεια στη διάθεση κονδυλίων από τις ΜΚΟ

19/01/2017 - 12:30
Αυστηρό έλεγχο των κονδυλίων που έχουν διατεθεί στις ΜΚΟ για τους πρόσφυγες ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η ελληνική κυβέρνηση, μετά και τα σημαντικά προβλήματα που αποκάλυψε ο πρόσφατος χιονιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον καταυλισμό της Μόριας, σπεύδουν οι οργανώσεις τώρα ν'αντικαταστήσουν τις σκηνές, μετά τις απαράδεκτες εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Στη Μυτιλήνη ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

19/01/2017 - 12:14
Στη Μυτιλήνη βρίσκεται σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Τσιρώνης ο οποίος από το πρωί είχε επαφές με τοπικούς φορείς, επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Χρ. Καλογήρου , στα γραφεία της Περιφέρειας στη Μυτιλήνη.

Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων σε 395 τετραμελείς οικογένειες

18/01/2017 - 23:00
Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω: Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου, σε 395 τετραμελείς οικογένειες, δικαιούχους του ΤΕΒΑ. Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή μέσω γραπτών μηνυμάτων.
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
ρανταπλαν

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.