Ο Παναγιώτης Τσουκαρέλλης νέος Πρόεδρος του «Θεομήτωρ»

  • Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 10:18

Ο Παναγιώτης Τσουκαρέλλης  είναι ο νέος Πρόεδρος του ιδρύματος Θεομήτωρ μετά τη λήξη της θητείας του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και τον ορισμό της νέας Διοίκησης. Η σχετική απόφαση έχει ήδη δημοσιευθεί σε ΦΕΚ και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες ν’ αναλάβει επίσημα καθήκοντα.

Με βάση τις νέες διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας καταργείται πλέον ο ρόλος του «Διοικητή» που ασκούσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. παράλληλα με τα καθήκοντά του.  Επίσης τα Διοικητικά Συμβούλια από 5μελή γίνονται 7μελή .

Πρόεδρος ορίστηκε ο κοινωνικός λειτουργός Πρόεδρος της ΜΚΟ “Help: Βοήθεια για το παιδί και τον έφηβο» Παναγιώτης Τσουκαρέλλης.

Α’ Αντιπρόεδρος ο Νικολαϊδης Γιώργος συνταξιούχος φαρμακοποιός, Β’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Αϊβαλιώτης Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Μέλη οι: Ζαφειρίου Δημήτριος (Δημόσιος υπάλληλος) Ξενέλλης Γιώργος συνταξιούχος δάσκαλος

Τις δυο τελευταίες θέσεις στο Δ.Σ. καταλαμβάνουν ένας εκπρόσωπος ατόμων με αναπηρία (έχει οριστεί ο κ. Σάκκης Γιώργος) και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων (δεν έχει ακόμη οριστεί από το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων).

Ο κ. Τσουκαρέλλης απέφυγε επί του παρόντος- μέχρι την επίσημη τοποθέτησή του – ν αναφερθεί στους  στόχους και τις προτεραιότητές του, περιορίστηκε ωστόσο να δηλώσει μιλώντας στα «Νέα της Λέσβου» ότι «με υπευθυνότητα θα σταθούμε στο ρόλο που μας ανέθεσε η πολιτεία».

  • Πηγή : Νέα της Λέσβου
  • Ρεπορτάζ : Πέλλη Γιακουμή

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ