A+ A A-

Δικαιοσύνη για τη Σουζάνα Τοπούζη

Διαδώστε το άρθρο:

Ένοχη έκρινε σήμερα  το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημμάτων στη Μυτιλήνη   την κατηγορούμενη γιατρό που είχε καταδικασθεί πρωτόδικα σε 2 χρόνια φυλάκιση για το θάνατο της 29χρονης Σουζάνας Τοπούζη.

 

Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2009 παίρνοντας μαζί της και το δυο μηνών βρέφος που κυοφορούσε εξαιτίας μιας σειράς λαθών και παραλείψεων που έγιναν όταν πήγε πέντε φορές στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ζητώντας βοήθεια για μια ίωση που είχε επιδεινωθεί επικίνδυνα, μέχρι τελικά να καταλήξει από πνευμονική εμβολή.
Για την υπόθεση είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε τρεις γιατρούς όμως είχε καταδικασθεί μια πνευμονολόγος  σε δυο χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Η γιατρός είχε ασκήσει Έφεση και σήμερα το δικαστήριο  την έκρινε και πάλι ένοχη μειώνοντας την ποινή της στους 14 μήνες με αναστολή. Δικαιωμένοι δήλωσαν  οι συγγενεις της άτυχης γυναίκας όταν άκουσαν το δικαστήριο για δεύτερη φορά να κρίνει ένοχη την γιατρό αναγνωρίζοντας της ευθύνη για το θάνατο της 29χρονης και του βρέφους που κυοφορούσε.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.