ρανταπλαν
A+ A A-
ρανταπλαν

Εγκλωβίστηκε ιερέας στη Μονή Λειμώνος| Νεκροφόρα που μετέφερε νεκρή ...βγήκε από το δρόμο

Διαδώστε το άρθρο:

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό οδηγών και κατοίκων αποκλεισμένων περιοχών λόγω της χιονόπτωσης που πλήττει από χθες το νησί.Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα έχουν απεγκλωβιστεί συνολικά έχουν απεγκλωβιστεί επτά άτομα, ενώ κινδύνεψε και οδηγός νεκροφόρας που μετέφερε νεκρή γυναίκα από το Σκαλοχώρι, όταν το όχημα βγήκε από το δρόμο.

Λόγω σφοδρής χιονόπτωσης που έπληξε τη Λέσβο την 09-01-2017 η Π.Υ. Μυτιλήνης προέβη στον απεγκλωβισμό τριών (3) ατόμων από οχήματα στις περιοχές Παγανή και Γενί Λιμάνι Κάπης, καθώς και σε  κοπή δέντρου στην είσοδο του χωριού Μανταμάδος.
Το Π. Κ. Καλλονής προέβη στον απεγκλωβισμό τριών (3) ατόμων από οχήματα στην περιοχή Στύψη, Παράκοιλα και Άγρα, στον απεγκλωβισμό ενός (1) ιερωμένου από τη Ι. Μονή Λειμώνος, στην ανάσυρση λόγω εκτροπής του από το οδόστρωμα οχήματος που μετέφερε νεκρή γυναίκα από την περιοχή Σκαλοχωρίου και στη μεταφορά επείγοντος ιατρικού περιστατικού από το Κέντρο Υγείας Καλλονής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Στα συμβάντα έλαβαν μέρος τέσσερα (4) οχήματα με οκτώ (8) άνδρες.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.