A+ A A-

Διαμαρτυρία Τουριστικών πρακτόρων Λέσβου για τη.... δομή του λιμανιού

Διαδώστε το άρθρο:

Διαμαρτύρονται και οι τουριστικοί πράκτορες της Λέσβου στην προσπάθεια δημιουργίας ουσιαστικά μιας νέας δομής για τους πρόσφυγες στην καρδιά της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Σε ανακοινωσή τους προς τους υπουργούς μεταναστευτικής πολιτικής και ναυτιλίας ζητούν την απομάκρυνση των χημικών τουαλετών από το λιμάνι .

 

 Αναλυτικά στην επιστολή της προς τους αρμόδιους υπουργούς  η Ένωση τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου αναφέρει τα εξής :

Σήμερα το πρωί γίναμε ως Ένωση Τουριστικών – Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου, αποδέκτες καταγγελιών από ταξιδιώτες οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την τοποθέτηση ικανού αριθμού χημικών τουαλετών εντός του επιβατηγού λιμένα και ακριβώς μπροστά στον καταπέλτη του αρματαγωγού ‘’ΛΕΣΒΟΣ’’. Πληροφορηθήκαμε ότι οι χημικές αυτές τουαλέτες προορίζονται για τους πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στο πλοίο του πολεμικού ναυτικού. 
Το λιμάνι και το αεροδρόμιο είναι η βιτρίνα του νησιού μας. Δεν κατανοούμε γιατί θα πρέπει ως νησί να δεχτούμε και αυτό το χτύπημα. Είμαστε αντίθετοι στην επιβάρυνση του λιμανιού και την μετατροπή του χώρου που αποβιβάζονται και επιβιβάζονται ταξιδιώτες και τουρίστες σε χώρο ‘’τουαλέτας’’. Ακόμα δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ λίγο πιο πέρα και εντός του λιμένα υπάρχει αριθμός χημικών τουαλετών έπρεπε να τοποθετηθούν και άλλες. 
Ελπίζουμε ότι θα κατανοήσετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λέσβος και θα προχωρήσετε στην εξέταση άλλων λύσεων που δεν θα προκαλούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.


               Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                           ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.