ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:
A+ A A-
ρανταπλαν

Από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου η υποβολή των αιτήσεων για το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»

Διαδώστε το άρθρο:

Η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι από αύριο Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017, ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης- Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΠΕΚΑΑ). Η υποβολή των αιτήσεων θα είναι ανοικτή καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Η αίτηση θα γίνεται από τον κάθε ενδιαφερόμενο ηλεκτρονικά στο keaprogram.gr.

Όσοι δημότες μας δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή δεν έχουν την δυνατότητα λογιστικής υποστήριξης, έχουμε φροντίσει και αυτή την φορά να μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους σε δομές του Δήμου μας, προκειμένου κανένας να μην στερηθεί το επίδομα αυτό.

Έτσι για τους κατοίκους του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Μυτιλήνης και προκειμένου οι δημότες μας να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές με την αλφαβητική κατάταξη του επωνύμου τους, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 9.00 π.μ μέχρι 13.00, από τις εξής δομές του Δήμου μας:

-Από το ΚΕΠ που βρίσκεται Ελευθερίου Βενιζέλου 5 στην Μυτιλήνη (κάτω από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ) για τους έχοντες αρχικό επωνύμου από «Α» έως και «Θ».

-Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αγίας Ειρήνης 10, για τους έχοντες αρχικό επωνύμου από «Ι» έως και «Π».

-Από την Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου μας, Καραντώνη 2, για τους έχοντες αρχικό επωνύμου «Ρ» έως και «Ω».

-Για την υπόλοιπη Λέσβο, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις στις έδρες των 12 Δημοτικών Ενοτήτων από τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι, για τους έχοντες επώνυμο από «Α» έως και «Μ» και από τους υπαλλήλους των ΚΕΠ για τους έχοντες επώνυμο από «Ν» έως και «Ω», τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 9.00π.μ μέχρι 13.00.

Οφείλουμε όλοι ένα Ευχαριστώ, στους υπαλλήλους των ΚΕΠ του Δήμου μας, οι οποίοι προς τιμήν τους, δεν ακολουθούν την εξαγγελθείσα Πανελλαδική αποχή των υπαλλήλων των ΚΕΠ, αλλά έχοντας επίγνωση της ανάγκης θα είναι στην διάθεση των Δημοτών μας προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σημαντική επισήμανση: Όπως τόνισε η κα Φωτίου, αρμόδια Υπουργός, όποια μέρα του Φεβρουαρίου και να υποβληθεί η αίτηση, η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει τέλος Μαρτίου. Το επίδομα θα καταβάλλεται, μηνιαίως, σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου εντός των πέντε τελευταίων ημερών κάθε μήνα. 

Ως εκ τούτου και προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός και ταλαιπωρία, παρακαλούμε του Δημότες μας που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, να προγραμματίσουν την προσέλευση τους στις δομές μας καθ’ όλη την διάρκεια του Φεβρουαρίου και όχι τις πρώτες μέρες, προκειμένου να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.