A+ A A-

Τραγωδία στους Λάμπου Μύλους | Νεκρή 62χρονη μητέρα σε τροχαίο

Διαδώστε το άρθρο:

Τραγικό θάνατο βρήκε 62χρονη γυναίκα στην περιοχή Λάμπου Μύλοι όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούσθηκε με ασθενοφόρο. Η γυναίκα επέστρεφε από γάμο στην Αγιάσο μαζί με τον 39χρονο γιο της που οδηγούσε το αυτοκίνητο και έμελλε η οικογενειακή εξοδος να καταλήξει σε τραγωδία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής, στην περιοχή Λάμπου Μύλοι στη Λέσβο  -σύμφωνα με τις  ανακοινώσεις  της αστυνομικής διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας -  Ι.Χ   επιβατικό αυτοκίνητο (μάρκας suzuki vitara) με οδηγό έναν 39χρονο , συγκρούστηκε με ασθενοφόρο όχημα του Κέντρο Υγείας Καλλονής, το οποίο οδηγούσε ένας 49χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ήταν ο τραυματισμός των οδηγών τους, καθώς και ο θανάσιμος τραυματισμός μίας 62χρονης, η οποία επέβαινε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Επι τόπου έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής με δυο οχήματα και έξι άνδρες που κατέβαλαν προσπάθειες τουλάχιστον δυο ωρών για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων του τροχαίου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.