A+ A A-

Συνάντηση της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων με στελέχη της Aegean Airlines

Διαδώστε το άρθρο:

 Θέματα που αφορούν την τιμολογιακή πολιτική, την αύξηση της συχνότητας πτήσεων και τη χρήση μεγαλύτερη αεροσκαφών καθώς και την προβολή της Λέσβου συζήτησαν την Πέμπτη 19/10/17 σε  συνάντηση με στελέχη της Aegean Airlines  αντιπροσωπεία της   Ένωσης Τουριστικών – Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου , στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Ακολούθησε σύσκεψη όπου έγινε ενημέρωση και από τις δύο πλευρές για τις πτήσεις που αφορούν το νησί της Λέσβου και για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δημιουργήθηκε ατζέντα όπου από κοινού με την AEGEAN AIRLINES θα γίνουν προσπάθειες να αντιμετωπιστούν τα παρακάτω θέματα:

 

Ø Τιμολογιακή πολιτική.

Ø Συχνότητες πτήσεων  και χρήση μεγαλύτερων αεροσκαφών, στα πλαίσια του εφικτού.

Ø Συζητήθηκαν  οι προϋποθέσεις για πτήσεις charter εξωτερικού.

Ø Μεγαλύτερη προβολή και προώθηση του τουριστικού  προϊόντος της  Λέσβου στα επικοινωνιακά μέσα  της AEGEAN AIRLINES, ήδη στο τελευταίο τεύχος BLUE  Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2017  που διανέμεται στις πτήσεις υπάρχει δεκασέλιδο αφιέρωμα με θέμα ‘’ΛΕΣΒΟΣ: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ’’.

 

Την αντιπροσωπεία της Ένωσης Τουριστικών – Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου αποτελούσε ο Παναγιώτης Χατζηκυριάκος Πρόεδρος, Σταύρος Ρεπάνης Ταμίας και ο Ιγνάτης Ψωμάς Μέλος.

Από την AEGEAN AIRLINES παρευρέθηκαν ο κ. Ζήσης Πεχλιβάνούδης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής,  Στέφανος Σαδόπουλος Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος και Κύπρου, Πάρις Επιτροπάκης Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος και Νήσων Αιγαίου, Ιωάννης Αλούκος Προϊστάμενος Συντήρησης Αεροσκαφών και η Πηνελόπη Αναγνώστου Διευθύντρια Σταθμού Μυτιλήνης της  AEGEAN AIRLINES.

 Επίσης έγινε μία εντυπωσιακή   ξενάγηση στα μέλη της Ένωσης σε όλα τα τμήματα της εταιρίας, παρουσιάστηκε ο τρόπος λειτουργίας της καθώς και το υψηλό επίπεδο ελέγχου και ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της.

Η συνάντηση ήταν συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε  στις 03 Ιουνίου 2017 στο Επιμελητήριο Λέσβου, η Ένωση Τουριστικών – Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου ως οφείλει συνεχίζει με συνέπεια και σοβαρότητα στην ανάδειξη της Λέσβου και την βελτίωση της αεροπορικής πρόσβασης.

 

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.