A+ A A-
ρανταπλαν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λέσβο την Τετάρτη ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

21/02/2017 - 15:35
Στη Λέσβο θα βρίσκεται την Τετάρτη 22/2 ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βουλευτής Αχαΐας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Επίσκεψη Περιφερειάρχη σε έργα στην περιοχή του Πλωμαρίου

21/02/2017 - 15:26
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην περιοχή του Πλωμαρίου.

Βελτιωμένη είδε την κατάσταση στο Βοστάνειο ο Γ. Πάλλης

21/02/2017 - 14:10
«Η κατάσταση στο νοσοκομείο μας έχει σταθεροποιηθεί και σύντομα, με την ολοκλήρωση των έργων θα έχουμε ένα σύγχρονο νοσοκομείο που θα καλύπτει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των πολιτών» δήλωσε ο Γ. Πάλλης, μετά την χθεσινή του επίσκεψη, επικεφαλής αντιπροσωπίας του ΣΥΡΙΖΑ, στο Βοστάνειο Νοσοκομείο.

Αθανασίου: Η υπερφορολόγηση διώχνει τις επιχειρήσεις από την Ελλάδα

20/02/2017 - 16:09
Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, μαζί με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με θέμα τα αντικίνητρα και τα εμπόδια (αυξημένη φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές, γραφειοκρατία, έλλειψη ρευστότητας κλπ.) που αναγκάζουν χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Επίσκεψη κινεζικής αντιπροσωπείας στον Γαληνό και υπογραφή συμφώνου συνεργασίας

17/02/2017 - 19:41
Υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του Γεωπάρκου Yanging της Κίνας, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Τοπικής Κυβέρνησης της περιοχής και Πρόεδρο του Γεωπάρκου κ. Li Zhijun και στελέχη του, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Παλαιό Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, καθηγητή κ. Νίκο Ζούρο και…

Συνάντηση Καλογήρου με την πρόεδρο της Ένωσης Οινοποιών και Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου

17/02/2017 - 19:31
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε με την πρόεδρο της Ένωσης Οινοποιών και Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου (ΕΝ.Ο.Α.Ν.Α) κα. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών κκ Θεόδωρου Βαλσαμίδη και Χρύσανθου Αργυρίου.

Στο ΚΕΕΛΠΝΟ η Καλογήρου

15/02/2017 - 22:28
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου κ. Παναγιώτη Προβέντζα, συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και στην οποία συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. καθηγητής Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος.

Τόσκας: "Δεν θα υποβαθμισθούν τα αστυνομικά τμήματα Πολιχνίτου και Ερεσού - Αντίσσης"

15/02/2017 - 15:09
Σε συνέχεια της επιστολής του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, στον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Νικόλαο Τόσκα, αναφορικά με την υποβάθμιση των αστυνομικών τμημάτων Ερεσού – Αντίσσης και Πολιχνίτου, ο Υπουργός επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο, διαβεβαιώνοντας τον πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και ότι ο ίδιος θα τηρήσει την υπόσχεσή…

Συνάντηση Γιαννέλλη με τους απλήρωτους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Ασύλου

14/02/2017 - 10:24
Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης – Θεοδοσιάδης συναντήθηκε χθες Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου με αντιπροσωπεία υπαλλήλων που εργάζονται στην Υπηρεσία Ασύλου στη Μόρια. Οι εργαζόμενοι, όπως δήλωσαν, έχουν να πληρωθούν τρείς (3) μήνες και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.