ρανταπλαν
A+ A A-

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεύσεις της Λέσβου δοκίμασε η Αναπλ. Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου

22/03/2017 - 13:23
Τις νέες δυνατότητες που δίνει ο νόμος 4430/2016 για την ανάπτυξη της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και τα εργαλεία υποστήριξής της, θα παρουσιάσει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 9:30 π.μ., στο Επιμελητήριο Λέσβου.

H Περιφέρεια στην Έκθεση Τουρισμού MITT στη Μόσχα

22/03/2017 - 13:02
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού MIΤΤ στη Μόσχα που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου. Η Περιφέρεια φιλοξενήθηκε σε περίπτερο εντός του χώρου του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από την εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού κα. Αγγελική Σαραντινού, την προϊσταμένη Τουρισμού Π.Ε. Λέσβου κα. Β. Ροδοπούλου και την προϊσταμένη…

Άνω κάτω με τις έδρες των ταξί το Περιφερειακό Συμβούλιο

21/03/2017 - 14:09
Ένταση επικράτησε για μια ακομη φορά στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε το θέμα καθορισμού της έδρας των ταξί .Με οριακή πλειοψηφία 18 έναντι 17, υπερψηφίστηκε η εισήγηση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Ξενάκη, και του προϊστάμενου της γενικής Διεύθυνσης μεταφορών και επικοινωνιών Β. Αιγαίου, Γιώργου Γουγούλα, με την οποία θα ανατεθεί σε ιδιώτη…

Συνάντηση Αντωνοπούλου με το Δήμαρχο Λέσβου

21/03/2017 - 13:33
Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από σήμερα Τρίτη η Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοποπούλου, η οποία θα παραμείνει και αύριο στο νησί καθώς θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο . Η κ . Αντωνοπούλου συναντήθηκε το πρωί με το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό στο γραφείο του στο Παλαιο Δημαρχείο

Εκδήλωση της ΚΝΕ με θέμα "Τί σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα"

17/03/2017 - 16:08
Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη την Κυριακή 19 Μάρτη, στις 5 μ.μ στο Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43).

Στη Μυτιλήνη η Αναπλ. Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου

17/03/2017 - 13:18
Διήμερη επίσκεψη στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη και Τετάρτη 21 και 22 Μαρτίου η Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί θα επισκεφθεί συνεταιρισμούς γυναικών ενώ θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητηρίο Λέσβου.

Επίσκεψη Αβραμόπουλου και Υπουργού Εσωτερικών της Μάλτας στη Μυτιλήνη

16/03/2017 - 15:31
Με στρατιωτικό ελικόπτερο έφθασαν σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη ο Επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Υπουργό Εσωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Ασφάλειας της Μάλτας Καρμέλο Αμπέλα καθώς και τον Έλληνα Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Συνάντηση Καλογήρου με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ για το "Σάρλιτζα"

15/03/2017 - 16:41
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε χθες με τον Διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη για το ζήτημα αξιοποίησης του "Σάρλιτζα"
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
ρανταπλαν

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.