ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η σωματική άσκηση δεν είναι ωφέλιμη μόνο για το σώμα, αλλά και για το μυαλό, γεγονός που επιβεβαιώνει και το γνωστό αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί».
Σε μία πολύ χρήσιμη συνάντηση τόσο για τους ίδιους όσο και για τα παιδιά τους έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν όσοι γονείς ετοιμάζονται να ζήσουν μαζί με τα παιδιά τους τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβεία.  
Δεν αρκεί να βλέπει κανείς το ποτήρι μισογεμάτο! Υπάρχουν κι άλλα γνωρίσματα και συνήθειες των ανθρώπων που είναι αισιόδοξοι που τους βοηθούν να ξεπερνούν πιο εύκολα τα εμπόδια, να προβλέπουν και να προσδοκούν την καλύτερη εξέλιξη σε κάθε τους μέρα. Αντιγράψτε τους!  
Τα τελευταία χρόνια η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η προσπάθεια αντιμετώπισης του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού έχει, ευτυχώς, εντατικοποιηθεί. Μικροί «τραμπούκοι» -που, φυσικά ποιος μπορεί να κατηγορήσει, αφού είναι... μικροί;- υπήρχαν πάντα, τα τελευταία όμως χρόνια η ενημέρωση διευρύνθηκε και γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί έχουν καλύτερα αντανακλαστικά σε σχέση με παλιότερα.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ