ρανταπλαν
A+ A A-

«Έφυγε» ο μεγάλος Ντόρης 

(ΔΕΞΙΑ ο Ντόρης Αραμπατζής) (ΔΕΞΙΑ ο Ντόρης Αραμπατζής)
Διαδώστε το άρθρο:

 

Την ημέρα που όλοι οι φίλοι του, οι παλιοί του συμπαίκτες και όσοι τον θαύμασαν επί χρόνια στα γήπεδα συγκεντρώθηκαν για να τον τιμήσουν και να τον βοηθήσουν διάλεξε για να φύγει από τη ζωή ο παλιός άσος του λεσβιακού ποδοσφαίρου Ντόρης Αραμπατζής.

Ο «κέρβερος» Ντόρης, που το πάθος του τον έκανε έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Αιολικού, έδινε μάχη τον τελευταίο καιρό, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας και το κόστος των θεραπειών ήταν αβάστακτο.

Έτσι, αποφασίστηκε να διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Λέσβου και των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού στα Λουτρά, με τα έσοδα να διατίθενται για την στήριξη του Ντόρη.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που τίμησε με αυτόν τον τρόπο τον παλαίμαχο άσο, χωρίς να ξέρει κανείς ότι ουσιαστικά απευθύνει το τελευταίο αντίο στον αγαπητό Ντόρη.

Σα να το διαισθάνθηκε, ο Ντόρης Αραμπατζής φαίνεται έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν έχει ξεχαστεί και αποφάσισε να «φύγει» μια ημέρα μετά την είσοδο του 2017...

ρανταπλαν

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.