A+ A A-

Κολυμβητές από 6 μέχρι 73 ετών στον 6ο Διάπλου της Γέρας

Διαδώστε το άρθρο:

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή κολυμβητών και κολυμβητριών  ο 6ος Διάπλους του κόλπου Γέρας από την Κουντουρουδιά έως το Πέραμα την Κυριακή 23-7-2017.



    Οι 59 κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετείχαν διήνυσαν την απόσταση των 1.100 μέτρων που χωρίζει την Κουντουρουδιά από το Πέραμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφού ο καιρός ήταν καλός και οι άνεμοι βόρειοι και μικρής εντάσεως.

    Οι ηλικίες των κολυμβητών που συμμετείχαν ήταν από 6 έως 73 ετών και ο χρόνος που έκαναν κυμάνθηκε από 10 περίπου λεπτά ο πρώτος μέχρι 65 λεπτά ο τελευταίος.

     Στην ασφαλή διεξαγωγή του κολυμβητικού διάπλου συνέβαλε αποφασιστικά, το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο επέβλεπε συνεχώς τους κολυμβητές, καθώς και η παρουσία  του ιατρού κ. Μάκη Αξιώτη που παρευρίσκετο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες όπου χρειαζόταν.

      Τις ευχαριστίες μας οφείλουμε σε όλους τους προαναφερθέντες, καθώς επίσης και στους κ.κ. Ευστράτιο Καραντώνη και Στέλιο Χιώτη, οι οποίοι διέθεσαν τις βάρκες τους για τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών και των συνοδών τους από την Κουντουρουδιά στο Πέραμα και αντιστρόφως.

      Τέλος, σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και καπελάκια για τη συμμετοχή τους.

Και του χρόνου με υγεία.

 

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν:

 

Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας,

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ»,

Ο «Παγγεραγωτικός» Σύλλογος Αθηνών και

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Περάματος «Ποσειδώνας»

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.