A+ A A-

Λύση στο πρόβλημα στέγασης του Μουσικού διεκδικούν οι μαθητές

Διαδώστε το άρθρο:

Κατάληψη και πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης πραγματοποιούν οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου και του Μουσικού Σχολείου διεκδικώντας λύση για το χρόνιο στεγαστικό ζήτημα.


Για πρώτη φορά οι μαθητές των δυο σχολείων ενώνουν τις δυνάμεις τους και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα έλλειψης στέγης για το συστεγαζόμενο (στο κτίριο του 5ου Γυμνασίου), Μουσικό σχολείο , σαν κοινό τους αίτημα.  "Ενωμένοι σαν γροθιά για το στεγαστικό" έγραφε πανο που κρατούσαν .
Με δύναμη, παλμό , και αποφασιστικότητα οι μαθητές στέλνουν  ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους αρμόδιους φορείς διεκδικώντας λύση στο χρόνιο ζήτημα που επί 19 χρόνια ταλαιπωρεί τα δυο σχολεία . Στο πλευρό των μαθητών βρέθηκαν γονείς και εκπαιδευτικοί των δυο σχολείων.

Η πορεία ξεκίνησε γύρω στις 10 το πρωί με πρώτο σταθμό το Δημαρχείο όπου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο κ. Κατζανό , λόγω απουσίας του Δημάρχου , ενώ στη συνέχεια κινηθήκαν προς την προκυμαία στην πλατεία Σαπφούς και την αγορά. Η πορεία συνεχίσθηκε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.