A+ A A-

Αγωνία επαγγελματιών για το έργο της ΔΕΥΑΛ στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη

φωτο αρχείου φωτο αρχείου
Διαδώστε το άρθρο:

Την αγωνία τους για το μεγάλο έργο  έργο αντικατάστασης αγωγού ομβρίων στις οδούς Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη εκφράζουν σε ανοιχτή επιστολή τους προς το Δήμαρχο Λέσβου και τη διοίκηση της ΔΕΥΑΛ  επαγγελματίες της περιοχής .


«Η ιδιαιτερότητα της Αεροπόρου Γιανναρέλλη που είναι ένα δρόμος με πάρα πολλές επιχειρήσεις που έχουν άμεση  σχέση με το αυτοκίνητο (βενζινάδικα, συνεργεία, ανταλλακτικά , μοτοποδήλατα)αλλά και πληθώρα άλλων επιχειρήσεων (σούπερ μάρκετ, ταχυμεταφορές, ιατρεία, αποθήκες, κρεωπολείο κλπ) την καθιστά αυτόματα σε ένα δρόμο που απομονώνοντάς τον από πρόσβαση, αυτόματα οδηγείς σε μαρασμό και κλείσιμο τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται σε αυτή…»

«Ποιος θ’ αναλάβει την ευθύνη για την ερήμωση όλων αυτών των επιχειρήσεων  και την επερχόμενη αύξηση της ανεργίας . φυσικά όλοι είμαστε  υπέρ της προόδου και των κοινωφελών έργων  αλλά τα έργα έρχονται για να εξυπηρετήσουν το πολίτη όχι για να αποτελέσουν αιτία καταστροφής του».
Σύμφωνα με την ίδια επιστολή οι επαγγελματίες αναφέρουν ότι τo έργo προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε  2- 3 χρόνια χωρίς να υπολογίζονται οι παρατάσεις . « Ποια επιχείρηση θ’ αντέξει στην απομόνωση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;»
 αναφέρουν χαρακτηριστικά .
Καταλήγοντας την επιστολή – που υπογράφουν 110 επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής -  ζητούν υπεύθυνη ενημέρωση για το σχεδιασμό  και τις προβλέψεις που έχουν κάνει προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι επιχειρήσεις και οι κάτοικοι της περιοχής

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.