A+ A A-

Κυκλοφοριακές αλλαγές στην οδό Χατζηγρηγόρη λόγω έργων ΟΤΕ

Διαδώστε το άρθρο:

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 35/2017 από 17-10-2017 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 23-10-2017 ημέρα Δευτέρα και κατά τις ώρες 08.00 έως 14.00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη οδό Χατζηγρηγόρη στη Μυτιλήνη, για λόγους ασφαλείας, λόγω πραγματοποίησης εργασιών αποκατάστασης καλωδιακής βλάβης, στην παραπάνω περιοχή, από συνεργείο του Ο.Τ.Ε. (Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος).


Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ως εξής:
- Στην οδό Χατζηγρηγόρη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής, από τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου, έως τη συμβολή της με την οδό Κυπαρισσίων.
- Στην οδό Διονυσίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ιουστινιανού.
Λόγω της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, θα ισχύσουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Σοφοκλέους, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική αριστερή πορεία προς την οδό Αισχύλου.

- Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Αισχύλου δεν θα επιτρέπεται να πραγματοποιούν δεξιά πορεία προς την οδό Χατζηγρηγόρη.

- Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Διονυσίου, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική πορεία προς την οδό Ιουστινιανού.
Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.