A+ A A-

"Χάνσεν και Γκρέτελ" στο Κάστρο Μυτιλήνης σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα

Διαδώστε το άρθρο:

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ μετά την πολύ επιτυχημένη παράσταση "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ"  επιστρέφει στη Μυτιλήνη  τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο του Κάστρου Μυτιλήνης ,με  καινούργιο  έργο, το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ     "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ",  σε σκηνοθεσία του αγαπημένου μικρών και μεγάλων Χάρη Ρώμα.


   
  Η διασκευή έγινε από τους  ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΥΚΟΥΤΣΕΛΗ  που φιλοδοξούν να περάσουνε το μήνυμα  στα παιδιά , ότι στην πάλη έναντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας.
  Υπάρχει βέβαια η  μάγισσα που προσελκύει τα παιδιά στο ζαχαρωτό σπίτι για να τα φάει, όμως εδώ η μάγισσα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε όμορφη γυναίκα! Κι αυτό γιατί το κακό στη πραγματική ζωή έχει την ικανότητα να μεταμφιέζεται σε κάτι όμορφο και ελκυστικό . Επίσης ο πιστός γάτος της μάγισσας που είναι το κωμικό στοιχείο του έργου, παλεύει συνεχώς μέσα του με την συνειδησή του.
Τα υπέροχα αδεφρφάκια  ΧΑΝΣΕΛ &  ΓΚΡΕΤΕΛ, αθώα άλλα έξυπνα, με ένα πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και με τη διαρκή θέληση να στηρίξουν το χήρο πατέρα τους, δεν καταφέρνουν να τον  προστατέψουν από τα μάγια της σατανικής αλλά και γοητευτικής μάγισσας.
  Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έχει τη βασική πεποίθηση ότι τα δυνατά μηνύματα που πρέπει να διδάσκονται στα παιδιά μέσω της παιδικής παράστασης, είναι πιο αποτελεσματικά όταν η παράσταση έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και όχι στείρα διαδακτικό. Τα παιδιά πρέπει να χαίρονται και να διασκεδάζουν και ταυτόχρονα έντεχνα να περνούν μέσα τους οι μεγάλες αξίες που πρέπει να τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.
  Σκηνοθεσία  ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ (για 8η χρονιά στο παιδικό θέαμα)
 Μουσική του πολύ αγαπητού ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ
  Τις χορογραφίες έκανε η, πολλά υποσχόμενη, νέα χορογράφος, ΜΟΝΙΚΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.   
      Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6973.056635 -6944.283935 
Προπωλούνται εισιτήρια στο ταμείο του "Δημοτικού Θεάτρου"
                 Προπώληση 8 ευρώ!!!! και Ταμείο 10 ευρώ.
    ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α.


Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.