Η Γέρα στη Γ’ Εθνική!

  • Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 12:18

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για την ομάδα της Γέρας- Electronet που μετά από άλλη μια νίκη σήμερα το πρωί στο κλειστό της Καισαριανης στην Αθήνα πήρε πλέον στα χέρια της το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Γ' Εθνική!

Η ομάδα της Λέσβου  συνέτριψε με 31 πόντους διαφορά, τα Φανάρια Νάξου  με 43 -74 . Ο αγώνας ξεκίνησε με τους παίκτες της Γέρας να μπαίνουν νωχελικά στο παρκέ κόντρα σε μια σφιχτή άμυνα από την πλευρά των αντιπάλων και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ μόλις   6-7 υπέρ της Γέρας.

Στη συνέχεια, ανεβάζοντας ρυθμούς, έκαμψαν την αντίσταση της αντίπαλης ομάδας και έφθασαν μέχρι το ημίχρονο με σκορ   20 – 30. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα ήταν εύκολα για την ομάδα του Παναγιώτη Κακαλιά με τα αδέλφια Γιάννη και Γρηγόρη Ζεστό σε μεγάλη μέρα και τον Παντελή Σαρίμπαλη να «βομβαρδίζει» από τη γραμμή των 6, 75μ., διεύρυναν  και άλλο τη διαφορά για να φθάσουν μέχρι το τελικό 43 -74.

Αύριο τον τελευταίο της αγώνα, η Γέρα θ' αναμετρηθεί  με τον Ικαρο Ικαρίας όμως  ότι και να γίνει μαθηματικά  η υπόθεση άνοδος έχει κλειδώσει για τη Γέρα.

Βολικάκης 4 , Μπουζουτσίδης 2, Σαρίμπαλης 14 (4), Γιάννης Ζεστός 19 (1) Γρηγόρης Ζεστός 14,  Ξιάρχος 11, Φράγκου  8,Χατζηντάνος 2, Χριστοδούλου , Θωμάς.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

SHOWBIZ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ