ΛΕΣΒΟΣ

Τη θλίψη του για την κοινή  επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στη Λέσβο στις 16 Απριλίου, εκφράζει με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια "πισώπλατη μαχαιριά στην πατρίδα μας” που ενισχύει ποικιλοτρόπως τον Ισλαμισμό. Μάλιστα αναφέρει ότι με την ενέργειά…
Στις 6 Απριλίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο«Ιωάννης Παυλακέλλης» του Επιμελητηρίου Λέσβου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – εσπερίδα που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με θέμα: «TradeUSAWorkshop: Prepare – Plan–Execute».

Στις 16 Απριλίου ο Πάπας στη Λέσβο
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 15:32

Είναι πλέον επίσημο. Όπως μετέδωσε το Reuters, ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί την Λέσβο το Σάββατο 16 Απριλίου προκειμένου να εκφράσει την συμπαράστασή του στους πρόσφυγες και να κάνει με την επίσκεψή του γνωστή σε όλο τον κόσμο την προσφυγική κρίση.
Oι πρώτες μεταποιημένες τσάντες από το πρόγραμμα μεταποίησης του Δήμου Λέσβου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ODYSSEA και το πρότζεκτ "LΟVEST" (Love και Vest=σωσίβιο) είναι έτοιμες. 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ