Καγιανάς με ντοματίνια και πιπεριές Φλωρίνης

  • Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 15:27
Υλικά
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι σε ψιλά καρέ
  • 1 σκελίδα σκόρδου (ολόκληρη)
  • 300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο), στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κουτ. γλυκού ντοματοπελτέ
  • 2 κουτ. σούπας νερό
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 αυγά

Διαδικασία Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδου για περίπου 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις πιπεριές Φλωρίνης και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 1 - 2 λεπτά. Αραιώνουμε το ντοματοπελτέ στο νερό και τον ρίχνουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να ζαρώσουν τα ντοματίνια. Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για 1 - 2 λεπτά ακόμη, μέχρι να πήξει λίγο ο καγιανάς. Αποσύρουμε, σκορπίζουμε τη φέτα χοντροθρυμματισμένη και τη ρίγανη και σερβίρουμε

  • Πηγή : gastronomos.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φτιάξτε το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ