Μπακαλιάρος με πράσο από την Αγιάσο

  • Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 17:21

Υλικά για μπακαλιάρος παστός με πράσα και πατάτες

1πολύ μικρό φύλλο μπακαλιάρο παστό (ψιλοκομμένο)
1κ. πράσα
1κρεμύδι
1 ματσάκι σέλινο
3-4 πατάτες
χυμό ντομάτας
ελαιόλαδο
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε με λίγο λάδι στην κατσαρόλα, το κρεμύδι, τα πράσα και το σέλινο (χοντροκομμένα) και τα τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά  μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε τις κομμένες πατάτες και αφού βράσουν προσθέτουμε και τον μπακαλιάρο κι αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά  για 1 ώρα περίπου.

  • Πηγή : lesvoschamber gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

SHOWBIZ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ