Kουρκούτι ιδανικό για λαχανικά και ψάρι

  • Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 14:32

Προετοιμασία 5 λεπτά
Αναμονή 1 ώρα

Υλικά

-1½ φλιτζάνι αλεύρι
-3 κουτ. γλυκού λάδι
-1½ φλιτζάνι μπίρα
-1 αβγό
-αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση

Aνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το κουρκούτι να σταθεί για μία ώρα πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Tips: Aντί για μπίρα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σόδα. Aντί για αλεύρι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κορν φλάουρ, αλλά στην περίπτωση αυτήν ο χυλός πρέπει να είναι πιο αραιός. Στο κουρκούτι μπορούμε να χρησιμοποιούμε διάφορα μπαχαρικά για να δώσουμε πιο έντονη γεύση: Πάπρικα, ξερό ή φρέσκο κόλιαντρο, ακόμα και κάρι και κύμινο.

 

  • Πηγή : thecookbook gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ