Πένες με λιαστές ντομάτες, κουκουνάρι και παρμεζάνα

  • Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 13:47
Υλικά
  • 500 γρ. πένες
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 40 γρ. κουκουνάρια
  • 5 - 6 λιαστές ντομάτες (από βαζάκι με ελαιόλαδο)
  • 4 γεμάτες κουτ. σούπας πέστο βασιλικού (έτοιμο σε βαζάκι στα σούπερ μάρκετ)
  • 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
 

Διαδικασία Βράζουμε τις πένες σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν οι πένες είναι έτοιμες, τις στραγγίζουμε.

 

Στην ίδια κατσαρόλα σε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια, ανακατεύοντας και προσθέτουμε τις πένες. Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια και τις ρίχνουμε μαζί με το πέστο βασιλικού και την παρμεζάνα στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

  • Πηγή : gastronomos.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αφράτα μπιφτέκια χωρίς ψωμί

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

TRAVEL

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AGORA

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ