ρανταπλαν
A+ A A-

Από Αύγουστο ξεκινά η Hellenic τη σύνδεση Μυτιλήνης - Θεσσαλονικης

Διαδώστε το άρθρο:

Από την 1η Αυγούστου ξεκινά επίσημα    το δρομολόγιο σύνδεσης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου πλην της Σάμου, με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μια φορά την εβδομάδα. Η Hellenic Seaways ανάρτησε το πρόγραμμα δρομολογίων που θα εκτελεί το νήσος Σάμος για δύο μήνες, από 29 Ιουλίου μέχρι 27 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο το σύστημα δρομολογίων ακόμα δεν έχει ανοίξει για την κράτηση εισιτηρίων κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.



Το πλοίο θα συνδέει τέσσερις φορές την εβδομάδα τον Πειραιά με το λιμάνι των Μεστών στη Χίο και της Μυτιλήνης, αρχής γενομένης από τις 29 Ιουλίου και μια φορά την εβδομάδα θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Μεστά, Μυτιλήνη, Λήμνος, Θεσσαλονίκη, με πρώτο δρομολόγιο αυτό της 1ης Αυγούστου.

Καθυστέρησε ...

Να θυμίσουμε ότι το δρομολόγιο καθυστέρησε κατά 1.5 μήνα την έναρξή του αφού έπρεπε να συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Βόρειο Αιγαίο από 17 Ιουνίου. Η καθυστέρηση οφείλεται στις επισκευαστικές εργασίες που γίνονται στο πλοίο και έχουν καθυστερήσει . Η εταιρεία αγόρασε σε πλειστηριασμό το πλοίο Ionian Queen , τέλος του ’15 έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ και το μετασκεύασε σε Νήσος Σάμος. Το πλοίο κατασκευάστηκε το 1988 έχει μήκος 192 μέτρα, πλάτος περίπου 30 μέτρα , έχει δυναμικότητα μεταφοράς 700 οχήματα και 2.200 επιβάτες και αναπτύσσει ταχύτητα 22 μιλίων.

  • Πηγή: aftodioikisi.gr

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.