A+ A A-

Στη Λέσβο γυρίσματα της "Σμύρνης" με διάσημους ξένους και Έλληνες ηθοποιούς

Η Μιμή Ντενίση μαζί με την Βανέσα Ρεντγκρέϊβ Η Μιμή Ντενίση μαζί με την Βανέσα Ρεντγκρέϊβ
Διαδώστε το άρθρο:

Στη Λέσβο αναμένεται να γίνει μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας που βασίζεται στο έργο "Σμύρνη μου αγαπημένη" που ανέβασε με επιτυχία στο θέατρο η Μιμή Ντενιση. Η ελληνίδα πρωταγωνίστρια έχει στο πλευρό της τη διάσημη Αγγλίδα ηθοποιό Βανέσα Ρεντγκρέϊβ ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται επαφές για ένα λαμπερό κάστ.

 

Όπως αποκαλύπτουν σημερα τα "Νέα της Λέσβου" η επιτυχημένη θεατρική παράσταση , θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη με τη Λέσβο να  βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αφού θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος των γυρισμάτων . Το νησί που έγινε σύμβολο της προσφυγικής κρίσης δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει τη «βάση» της πολυαναμενόμενης ταινίας με λαμπερό καστ ξένων και ελλήνων ηθοποιών να την πλαισιώνουν, μεταξύ των οποίων η Βανέσα Ρεντγκρέιβ που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, την Ολυμπία Δουκάκη ενώ συζητιέται και η συμμετοχή του Κέβιν Κόστνερ .

Η  Μιμή Ντενίση πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα 1 και 2 Σεπτεμβρίου  να βρεθεί στο νησί προκειμένου να επιλεγούν οι χώροι όπου θα γίνουν τα γυρίσματα. Η ίδια μάλιστα επικοινώνησε με το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό ενημερώνοντάς τον για την πρόθεσή της να βρεθεί στο νησί και την απόφασή της να γίνει μεγάλο μέρος των γυρισμάτων στο νησί που συνδέθηκε με την προσφυγική κρίση.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.