A+ A A-

Τα ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλήνιες ανά Λύκειο της Λέσβου | Δήλωση Καπιωτά

Διαδώστε το άρθρο:

Με την ανακοίνωση των βάσεων και την ανάρτηση των ονομαστικών καταστάσεων των επιτυχόντων στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,  κλείνει και για φέτος ο κύκλος της προσπάθειας και της αγωνίας για τις εκατοντάδες των υποψηφίων, των γονιών και των καθηγητών τους, τονίζει σε γραπτή δήλωσή του Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου κ. Μιχάλης Καπιωτάς.


   Και συνεχίζει " Ένας κύκλος που κράτησε αρκετό καιρό, χρόνια ίσως, με καλές και κακές στιγμές, με την ψυχολογική πίεση σε πολλές διακυμάνσεις, με ένα τέλος για τα περισσότερα παιδιά  ικανοποιητικό και αναμενόμενο.
    Ανοίγει τώρα ένας νέος κύκλος, με καινούργιες αναζητήσεις, καινούργια καθήκοντα και υποχρεώσεις,  αλλά και δικαιώματα, τα δικαιώματα του «Ακαδημαϊκού πολίτη», του πρώτου τίτλου που αποκτούν όσοι/όσες αποφοιτούν από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
      Η γνώση που αποκτήθηκε στα μαθητικά θρανία μαζί με την διαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών, νέων φοιτητών πλέον, μέσα από τη συνολική εκπαιδευτική διαδικασία, ας είναι τα εφόδια που θα οδηγήσουν τα παιδιά αυτά μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους σε νέους κόσμους, με μεγαλύτερη αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.
      Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επιτυχία τους, τους ευχόμαστε καλή φοιτητική ζωή, στους γονείς ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις και τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε στους εκπαιδευτικούς, που στήριξαν τον αγώνα των παιδιών, συμμερίστηκαν την αγωνία τους και τους βοήθησαν στον  δύσκολο αγώνα τους"
      

ΣΧΟΛΕΙΟ  ΠΟΣΟΣΤΟ  %  
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 83%  
2ο ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 75%  
3ο ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 97%  
4ο ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 93%  
5ο ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  92%  
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 67%  
ΓΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 85%  
ΓΕΛ ΑΓΙΑΣΟΥ 75%  
ΓΕΛ ΑΝΤΙΣΣΑΣ 67%  
ΓΕΛ ΓΕΡΑΣ 64%  
ΓΕΛ ΙΠΠΕΙΟΥ 61%  
ΓΕΛ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ 63%  
ΓΕΛ ΠΑΜΦΙΛΩΝ 44%  
ΓΕΛ ΠΕΤΡΑΣ 48%  
ΓΕΛ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ 71%  
ΓΕΛ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ 64%  
ΓΥΜΝΑΣΙΟ Λ.Τ. ΑΓΡΑΣ 72%  
ΓΕΛ ΜΥΡΙΝΑΣ 73%  
ΓΕΛ ΜΟΥΔΡΟΥ 75%  
     
Αφορά στα ποσοστά επιτυχίας των αποφοίτων 2015-2016 
που εξετάστηκαν με το νέο σύστημα.  

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.