A+ A A-

Άλλες επτά κλοπές είχε κάνει η 40χρονη στη Μυτιλήνη | Συνεχίζονται οι έρευνες για τη "δράση" της

Διαδώστε το άρθρο:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης, συστηματικής αστυνομικής έρευνας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, εξιχνιάστηκαν, χθες (26-08-2016) το απόγευμα, επτά (7) ακόμη περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες, στη Μυτιλήνη.



Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, 40χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, είχε σχηματιστεί, προχθές (25-08-2016), δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τη διάπραξη σωρείας άλλων κλοπών, σε οικίες στην ίδια περιοχή
Στις ίδιες υποθέσεις, εμπλέκονται τρεις (3) ακόμη ημεδαποί, ηλικίας 55, 53 και 39 ετών, ιδιοκτήτες δύο κοσμηματοπωλείων στη Λέσβο, που κατηγορούνται         -κατά περίπτωση- για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι η 40χρονη, κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2012 έως και τον Αύγουστο του 2016, διέπραξε επτά (7) ακόμη κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες στην πόλη της Μυτιλήνης, από όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα, συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Όπως διακριβώθηκε από την περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων, η 40χρονη διέθεσε προς πώληση τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, στα κοσμηματοπωλεία των τριών προαναφερόμενων ημεδαπών.

Η προανάκριση συνεχίζεται  από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίστηκε συμπληρωματική  δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.