A+ A A-
Κωτσόβολος

Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδικτυακές ακρότητες Κουτσαντώνη

Διαδώστε το άρθρο:

Ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ Αλέξανδρου Κουτσαντώνη  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  όπου κάλεσε για τη δημιουργία κίνησης κατά της πολιτικής "μουσουλμανοποίησης" της Λέσβου προκαλεί έντονες αντιδράσεις , ενώ ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

 «…Καλώ όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργία κίνησης πολιτών ενάντια στη πολιτική της μουσουλμανοποιησης της Λέσβου να έρθουν σε επαφή μαζί μου μέσα από το f/b..» έγραψε χαρακτηριστικά το στέλεχος της ΝΔ ο οποίος είναι εκπαιδευτικός και έχει διατελέσει και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λέσβου. 

«Μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση μια τέτοια ανάρτηση του προβεβλημένου στελέχους του κόμματος της αξιωματική αντιπολίτευσης και μάλιστα εκπαιδευτικού, διευθυντή σχολικής μονάδας.. Υπάρχει δηλαδή θέμα μουσουλμανοποίησης της Λέσβου και δεν το ξέρουμε; Είναι αυτό επίσημη άποψη της τοπικής ΝΔ και αν όχι, καλύπτει η ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ την άποψη αυτή του στελέχους της; Είναι δυνατόν σε μια τόσο κρίσιμη φάση της διαχείρισης του προσφυγικού, να διατυπώνονται τόσο ανεύθυνες ακροδεξιές αντιλήψεις, πυροδοτώντας το κλίμα ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την επίσημη θέση της ΝΔ επ’αυτού..» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.