A+ A A-

Κόκκινοι φιλελέδες και μπλε κομμουνιστές

Διαδώστε το άρθρο:

 

Είναι σαφές από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις οτι η Νέα Δημοκρατία παραμένει σε σταθερά ποσοστά και σε ορισμένες μάλιστα  έχει και μικρές απώλειες.

Για πολλούς είναι τουλάχιστον παράδοξο το κυβερνών κόμμα να κατακρημνίζεται και η Νέα Δημοκρατία να παραμένει στάσιμη. Τι συμβαίνει λοιπόν?

Ο πολίτης που εμπιστεύτηκε τον ΣΥΡΙΖΑ και εναπόθεσε τις ελπίδες του σε μία νέα πολιτική απογοητεύτηκε.

Είδε ότι όχι μόνο τα μνημόνια δεν καταργήθηκαν , αλλά συνεχίστηκαν με νέους σκληρότερους όρους , η ανάπτυξη δεν ήρθε, η ανεργία παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και το ήθος σ αυτή τη χώρα κατέρρευσε  επικίνδυνα.

Στην Κουμουνδούρου βλέπουν την κατηφόρα αλλά φαίνεται να εφησυχάζουν απο το γεγονός της στασιμότητας της Νέας Δημοκρατίας. 

Το επικοινωνιακό παιχνίδι τελείωσε γιά όλους. Ηρθε η ώρα της πολιτικής.

Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει άλλη λύση από το να μετακινηθεί προς την κεντροαριστερά. Αριστερές πολιτικές με νεοφιλελεύθερα μέτρα δεν γίνονται. Εάν ζητήσεις απο έναν Συριζαίο να σου πει μερικά αριστερά μέτρα θα σου απαριθμήσει  τα ...επιδόματα ( καπιταλιστική πατέντα) και τα φιλελεύθερα μέτρα της αλλαγής φύλλου και του συμφώνου συμβίωσης. Φιλελέδες με κόκκινη γραβάτα.

Ομως πέρα από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα υπάρχει μία αλαλούμ πολιτική , κενή περιεχομένου που μπορεί να έχει τα πρόστιμα του ΚΟΚ με εισοδηματικά κριτήρια( μαρξιστική... μετεξέλιξη) αλλά και τις άνευ όρων συμμαχίες και συμφωνίες με τους αμερικάνους φονιάδες των λαών!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να είναι και με τον ...αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.. Δεν μπορεί όμως  να είσαι και  με τον Μαδούρο που δίνει την μάχη ενάντια στον ιμπεριαλισμό, και ταυτόχρονα να είσαι και με τον ...Τράμπ !!!

Μια απλή ερώτηση ? Είναι η Αμερική Ιμπεριαλιστική η η μόνο ιμπεριαλιστική δύναμη  σε αυτόν τον κόσμο έμεινε η ...Ισπανία του Ραχόι. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι μη σοβαρή και επιβλαβής για τον έλληνα πολίτη.

Πάμε τώρα από την άλλη πλευρά. Αυτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ποια ακριβώς είναι η πολιτική της. Ας πούμε στην οικονομία? Εχετε δεί κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο η έχετε ακούσει γενοκότητες για φόρους και Ανάπτυξη? Ποιό ακριβώς είναι το οικονομικό επειτελείο της Ν.Δ?

Για το Κράτος ? Για την Πρόνοια ? Για την Ευρώπη? Ποιά ακριβώς είναι η πολιτική της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Οτι εμείς θα τα κάνουμε καλύτερα γιατι οι  άλλοι είναι ψεύτες και ...κατσαπλιάδες? 

Τι ακριβώς θα κάνει με το μεταναστευτικό η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση? Θα καταργήσει τα Κέντρα Υποδοχής , θα κάνει άλλα ? Θα ανοίξει τα σύνορα για να μπορούν οι μετανάστες να φύγουν προς τον Βορρα? Και κάτι άλλο. Θα αρνιόταν η ΝΔ την πρόταση των αμερικανών για τα F-16? Θα έλεγε δηλαδή ένα περήφανο όχι?

Για αυτά λοιπόν κατα τη γνώμη μου ταβανιάζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση και καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς προτάσεις και χωρίς πολιτικές ο πολίτης πλέον δεν πείθεται. Οι στρατιές των προθύμων πελατών μειώνονται , όπως μειώνονται και τα ανταλλάγματα. Χωρίς πολιτικές δεν προχωράει ο τόπος. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την πασαρέλα της κεντροαριστεράς ( όχι με ευθύνη όλων) που αδικεί  την μεγάλη ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και την  μετατρέπει σε απολίτικο πανηγυράκι. Κρίμα πραγματικά κρίμα να ακούς ανοησίες, φληναφήματα και αστειότητες στο όνομα μιας μεγάλης Παράταξης . Πολύ μικροί  για κάτι τόσο μεγάλο. Το είπαμε υπάρχουν εξαιρέσεις , αλλά φοβάμαι την φθορά και την απαξίωση στα μάτια των πολιτών. 

Υ.Γ  Αναλαμβάνω την υποχρέωση μετά το πέρας των ...εκδηλώσεων της κεντροαριστεράς να σας παρουσιάσω τα λόγια του αέρα που ακούστηκαν και  παρουσιάστηκαν σε αυτη την σεμνή τελετή.

Του Σταμάτη Μαλέλη (protothema.gr)

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.