A+ A A-

Ειδικές προσφορές της Emirates για επιβάτες από Ελλάδα

Διαδώστε το άρθρο:

Νέες ειδικές προσφορές για τους επιβάτες από Ελλάδα που επιλέγουν τις απευθείας πτήσεις της προς Νέα Υόρκη και Ντουμπάι ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, η Emirates. Η καθημερινή πτήση της μεγαλύτερης διεθνούς αεροπορικής εταιρειάς, που ενώνει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Newark Liberty της Νέας Υόρκης ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου 2017 κι εντάσσεται στο μόνιμο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, συνδέοντας ουσιαστικά τη Νέα Υόρκη με το Ντουμπάι μέσω Αθήνας, με ένα δρομολόγιο που είχε ατονίσει τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα, από τις 24 έως τις 29 Απριλίου 2017, οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να πετάξουν στη Νέα Υόρκη κατά τις περιόδους από 1 έως 31 Μαΐου και από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017, μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο στην Οικονομική Θέση της Emirates από μόλις 399 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν και να χρησιμοποιούν τα laptop ή τα tablet τους για να δουλεύουν ή να διασκεδάζουν, καθώς η απαγόρευση που αφορά τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών σε κάποιες πτήσεις με προορισμό τις ΗΠΑ, δεν ισχύει για την πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη.

Για τα ζευγάρια, τους φίλους και τους συνεργάτες που θέλουν να ταξιδέψουν μαζί στο Ντουμπάι από την 1η Μαΐου έως τις 30 Νοεμβρίου 2017, η μοναδική προσφορά έχει ξεκινήσει από την 1η Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2017. Δύο εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μαζί από μόλις 429 ευρώ το άτομο για την Οικονομική και 1.929 ευρώ το άτομο για την Business Θέση. Η παραπάνω προσφορά ισχύει όταν και οι δύο επιβάτες έχουν τον ίδιο κωδικό κράτησης, καθώς και κοινή αναχώρηση και επιστροφή. Η Emirates πρόσφατα ανακοίνωσε και την έναρξη δεύτερης καθημερινής πτήσης Αθήνα - Ντουμπάι, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξημένη επιβατική ζήτηση του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Με έναν στόλο που αποτελείται αποκλειστικά από αεροσκάφη Boeing 777 και Airbus A380, η Emirates παρέχει υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες. Ανάμεσα σε αυτές, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice, με περισσότερα από 2.500 κανάλια on demand. Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωσης της εταιρείας, λίγο μετά τη διάκριση της Emirates σε κορυφαία αεροπορική εταιρία παγκοσμίως στα  Travelers' Choice Awards for Airlines 2017 του TripAdvisor, οι ειδικές προσφορές που παρουσιάζονται δεν αποτελούν παρά την έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της να προσαρμόζεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιβατών.

  • Πηγή: tovima.gr

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.