A+ A A-

Θλίψη στο Μόλυβο για την απώλεια του 43χρονου Στρατή Κουνιάρη

Διαδώστε το άρθρο:

Στο πένθος βύθισε την κοινωνία του Μολύβου η αναπάντεχη απώλεια του 43χρονου ερασιτέχνη φωτογράφου  Στρατή Κουνιάρη . Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή  προχθές την Τρίτη το πρωί στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν από το Σάββατο μετά από ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο.  Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 43χρονος κατέληξε.


Χθες το μεσημέρι μέσα σε βαρύ κλίμα έγινε η κηδεία του στο Ναό της Αγίας Κυριακής στο Μόλυβο  όπου συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι του Μολύβου  που είπαν το τελευταίο αντίο σε έναν νέο άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό, σεμνό, δραστήριο, που αγάπησε τον τόπο του και αγαπήθηκε απ’ όσους τον γνώρισαν.
Ο 43χρονος εργαζόταν ως ξενοδοχοϋπάλληλος γφωτογραφίες του έβγαζε τη μεγάλη του αγάπη για το Μόλυβο και τις ομορφιές του. «Γιος ψαρά, δεν είχε περιουσία, είχε όμως πλούσια ψυχή. Ήταν ένας από αυτούς τους σπουδαίους ανώνυμους ανθρώπους που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο» έγραψε στο συγκλονιστικό  μήνυμά του ένας ξένος  τουρίστας του Μολύβου που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Στρατή Κουνιάρη. ια πολλά χρόνια ενώ περισσότερο γνωστός για την αγαπημένη του ασχολία τη φωτογραφία

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.