Κωτσόβολος
A+ A A-

Το TEDxLesvos πρωτοτυπεί και παρουσιάζει το θέμα της φετινής διοργάνωσης!

Διαδώστε το άρθρο:

Με... άγριες διαθέσεις και πολύ μυστήριο ανοίγει την Κυριακή η αυλαία για τη διοργάνωση του φετινού TEDxLesvos. Στον Λόφο του Πανεπιστημίου θα γίνει η παρουσίαση του φετινού θέματος αλλά και η ημερομηνία διεξαγωγής της επιτυχημένης διοργάνωσης, ενώ θα υπάρξει και παιχνίδι γρίφου με πολλά δώρα και αποκαλύψεις σε συνεργασία με το CLOCKed. 

«Έκτακτη είδηση: εξαφάνιση πολύτιμου παπύρου στη Μυτιλήνη! Θα βοηθήσεις στις έρευνες;

Εξαφανίστηκε αρχαίος πάπυρος, ανεκτίμητης αξίας, που κρύβει ανεξιχνίαστο γρίφο του 12ου αιώνα π.X, από μουσείο της πόλης. Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι δράστες εγκατέλειψαν την λεία τους στην περιοχή του λόφου Πανεπιστημίου και εξαφανίστηκαν. Οι Αρχές ζητούν την συνδρομή των πολιτών για την ανεύρεση του πολύτιμου παπύρου!

Οι ομάδες του TEDxLesvos και του CLOCKed έχουν ήδη τεθεί στην διάθεση των Αρχών!

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις έρευνες που θα πραγματοποιηθούν στον Λόφο Πανεπιστημίου την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Σας περιμένουμε σ’ ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γρίφου, με δώρα και αποκαλύψεις, στο επίσημο ξεκίνημα της διοργάνωσης του φετινού TEDxLesvos!

Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την παραχώρηση του χώρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του TEDxLesvos.

ρανταπλαν

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.