A+ A A-

Πυρκαγιές σε εκκλησία στο Ίππειος, σε σπίτι στον Σκόπελο και σε καλαμιώνα στη Λάρσο

Διαδώστε το άρθρο:

Την Παρασκευή και ώρα 18:10 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε εκκλησία στο Ίππειος Λέσβου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μανουάλι και προκάλεσε ρύπανση χώρου χωρίς να προκαλέσει άλλες ζημιές. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 3 οχήματα της Π.Υ Μυτιλήνης με 7 άνδρες και έσβησε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου.

Την ίδια ημέρα και ώρα 19:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μονοκατοικία στον Σκόπελο Γέρας. Από την πυρκαγιά κάηκαν έπιπλα ,ηλεκτρικές συσκευές, είδη κλινοστρωμνής, ρουχισμός καθώς και η σκεπή της οικίας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 3 οχήματα της Π.Υ Μυτιλήνης με 7 άνδρες καθώς και 1 όχημα του Π.Κ. Πλωμαρίου με 3 άνδρες. Η φωτιά κατασβέστηκε στις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα.

Το Σάββατο και ώρα 07:10 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή Λάρσου Λέσβου. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 3 οχήματα της Π.Υ Μυτιλήνης με 7 άνδρες, 1 όχημα από το Π.Κ. Αγιάσου με 2 άνδρες, 1 όχημα από το Π.Κ. Πλωμαρίου και 1 εθελοντικό όχημα με 2 εθελοντές πυροσβέστες. Από την πυρκαγιά κάηκαν 10 στρέμματα με καλάμια.

ρανταπλαν

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.