A+ A A-

Παρέμβαση της αστυνομίας για την κατάσταση το πάρκινγκ με τους Ρομά ζητά ο Δήμαρχος

Διαδώστε το άρθρο:

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έστειλε την παρακάτω επιστολή στο Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου, κ. Ανδρέα Στεφάνου, με την οποία ζητά την εντατικοποίηση της αστυνόμευσης του χώρου του παρκινγκ της Μυτιλήνης, για να αντιμετωπισθούν άμεσα τα φαινόμενα παραβατικότητας από μέρους των Ρομά.



Αξιότιμε κ. Διευθυντή,
Με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το πολύ σοβαρό ζήτημα της αστυνόμευσης του χώρου του Πάρκινγκ Μυτιλήνης και της γύρω περιοχής.
Καθημερινά γίνομαι δέκτης παραπόνων και έντονης δυσαρέσκειας των συμπολιτών μου, οι οποίοι δέχονται λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις από Ρομά, που είναι εγκατεστημένοι στο χώρο του παρκινγκ όλο το εικοσιτετράωρο.
Τα αποτελέσματα της πολύ δυσάρεστης αυτής κατάστασης, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, είναι οι συμπολίτες μας να αποφεύγουν το συγκεκριμένο χώρο, ενώ η μόνιμη εγκατάστασή τους προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγιεινής και καθαριότητας. Δεν λείπουν και οι αναφορές για ζημιές στα αυτοκίνητα πολιτών αλλά και επισκεπτών του νησιού, οι οποίοι τα σταθμεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η κατάσταση αυτή πρέπει να τερματιστεί άμεσα και χωρίς καμία περαιτέρω ανοχή ή ελαστικότητα. Θα παρακαλούσα, λοιπόν, θερμά για την συνδρομή σας για την αυστηρότερη αστυνόμευση της περιοχής και ζητώ την άμεση επέμβασή σας για να αντιμετωπιστούν τα συνεχώς αυξανόμενα φαινόμενα παραβατικότητας. Φαινόμενα τα οποία δεν περιορίζονται στο συγκεκριμένο χώρο αλλά επεκτείνονται και σε άλλα σημεία της πόλης και του νησιού, όπως γνωρίζετε και εσείς.
Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία και συνδρομή σχετικά με το μείζον αυτό θέμα και αναμένω τις δικές σας σχετικές ενέργειες.
         
          Με εκτίμηση,

Δήμαρχος Λέσβου
Σπύρος Γαληνός


Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.