A+ A A-

O πρώτος των πρώτων από τη σεισμόπληκτη Λέσβο

Διαδώστε το άρθρο:

Ο Θρασύβουλος Μάριος Μανδαμαδιώτης, από το χωριό Ίππειος της Λέσβου είναι η ζωντανή απόδειξη ,ότι φέτος οι μαθητές του νησιού παρά τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιουνίου στην καρδιά των πανελληνίων εξετάσεων , ανέβασαν τις επιδόσεις τους και πέτυχαν μάλιστα υψηλές βαθμολογίες τηρώντας την παράδοση που θέλει το νησί κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις των επιτυχιών. Ο Θρασύβουλος – Μάριος είναι ο πρώτος των πρώτων στη Λέσβο αλλά κατά ανάμεσα στους κορυφαίους  πανελλαδικά , αφού συγκέντρωσε  19.401 μόρια   και μπήκε πρώτος στην ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης.


Ο ίδιος μάλιστα δεν ευνοήθηκε από την ποσόστωση που δεν ίσχυσε για τις στρατιωτικές σχολές. Ο Θρασύβουλος - Μάριος, δεν παραλείπει να ευχαριστεί τους γονείς τους και τους καθηγητές για την επιτυχία του. Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλης Καπιωτάς με τις υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσαν φέτος οι μαθητές της Λέσβου δείχνουν ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν όχι μόνο δεν τους έκαμψαν αλλά τους έκαναν και πιο δυνατούς. «Οι δυσκολίες τις οποίες κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι – ες της Λέσβου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, φαίνεται ότι τους χαλύβδωσαν με αποτέλεσμα να επιτύχουν διακρίσεις και να φέρουν τη ΔΔΕ στις πρώτες θέσεις (ίσως και στην πρώτη) των επιτυχιών πανελλαδικά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η φέτος συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις 670 μαθητές από τους οποίους εισήχθησαν σε σχολές ΑΕΙ – ΤΕΙ 600  ανεβάζοντας το ποσοστό των επιτυχιών σε επίπεδο Νομού ,στο εντυπωσιακό 89.55%

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.