14°C

Μυτιλήνη

Βροχή

...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:

Καταγγελία κατά ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τις φοιτητικές εκλογές

Διαδώστε το άρθρο:

        Κατά της  παράταξης ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στρέφονται με καταγγελία τους οι φοιτητικές παρατάξεις ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ Μυτιλήνης κατηγορώντας την ότι εμπόδισε τη συμμετοχή τους στις φοιτητικές εκλογές.



 "Για άλλη μία φορά  η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανέδειξε την φασιστική της νοοτροπία και την αντίληψη της για το πανεπιστήμιο ως τσιφλίκι της. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στα πανεπιστήμια , η παράταξη η οποία πανελλαδικά απαξιώνει συνολικά της Γενικές Συνελεύσεις και τις αγωνιστικές τους αποφάσεις( ακόμα και αν στην Μυτιλήνη θεωρεί ότι τις υπερασπίζεται).Στο τμήμα Πόλιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας,λοιπόν, αντιλαμβάνεται τον φοιτητικό συνδικαλισμό με όρους πολιτικής πασαρέλας  και δεν αφήνει να συμμετάσχουν στις εκλογές οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες δεν παρουσίασαν τον εαυτό τους στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Φ.Σ. Τ.Π.Τ.Ε.
       Σε αυτή την πρωτοφανή συνθήκη ,αποφασίσε να εμποδίσει τη συμμετοχή του @ntivirus, σχήμα των ΕΑΑΚ στο ΤΠΤΕ, και της ΑΡΕΝ. Η παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη , που εμμένει στην νοοτροπία της απολιτικοποίησης και της αδράνειας των φοιτητικών μας συλλόγων  ,που υπερασπίζεται και υιοθετεί τις μνημονιακές πολιτικές και το νεοφιλελεύθερο δόγμα της μη εναλλακτικής αποκλείει με τον πιο απαράδεκτο τρόπο την  συμμετοχή μας , να ξέρει ότι θα μας βρει απεναντί της. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τη διεξαξωγή των εκλογών κάτω από αυτούς τους όρους και τις συνθήκες. Η συμπεριφορά αυτή της ΔΑΠ , που παραπέμπει σε πρακτικές, λογικές των κενταύρων και των ranger δεν θα περάσει.
      Ήρθε η ώρα να τελειώσει η ανοχή της φοιτητικής κοινότητας απέναντι στην παράταξη-ντροπή μέσα στα ελληνικά πανεπιστήμια ,που αποτελεί φυτώριο κομματόσκυλων, κέντρο ρουσφετιών και τον ακρογωνιαίο λίθο των μνημονιακών πολιτικών απαξίωσης, υποχρηματοδότησης και διάλυσης του ελληνικού δημόσιου πανεπιστημίου.
ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ Μυτιλήνης.
" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.