A+ A A-

Εργαστηρια σύγχρονης τέχνης για παιδιά στο Μόλυβο

Διαδώστε το άρθρο:

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της έκθεσης “Το Σώμα είναι η Νίκη και η Ήττα των Ονείρων” της K-Gold Temporary Gallery στην Δημοτική Πινακοθήκη Μήθυμνας, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 απο τις 11:00 εως τις 13:00 εργαστήρια σύγχρονης τέχνης για παιδιά και νέους απο την Κατερίνα Ζάγκλη.



Το ανθρώπινο σώμα αποτελεί αγαπημένο θέμα διαπραγμάτευσης στην τέχνη. Τι είναι όμως αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο; Άνθρωποι όλων των ηλικιών ενδιαφέρονται για το σώμα: από τα παιδιά που ορίζουν τα μέρη του και τους εφήβους που ενδιαφέρονται για το πώς φαίνεται στους άλλους εως τους ενήλικες που το χρησιμοποιούν ως μέσο αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον τους. Καταφέρνει όμως να βγει νικητής, μαζί με τη μνήμη, στην αιώνια διαμάχη με τη λήθη;

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 15 ετών, όπου μέσα απο τη δημιουργική συμμετοχή τους προσεγγίζουν τη σύγχρονη τέχνη. Έρχονται σε επαφή με το κεντρικό σημείο της έκθεσης, το σώμα και γνωρίζουν κομμάτια του εαυτού τους μέσα απο την αξιοποίηση ποικίλων εκφραστικών μέσων και εικαστικών παιχνιδιών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Aenorasis.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 (Τρίτη―Κυριακή, 10.00―13.00 και 19.00―22.30).

Είσοδος Ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες | Κράτηση Θέσης: 6942202222
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.kgoldtemporarygallery.tumblr.com
www.facebook.com/kgoldtemporarygallery
www.instagram.com/kgoldtemporarygallery

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.