A+ A A-

Ο Γιώργος Γκούμας νέος προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Αιολικού

Διαδώστε το άρθρο:

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τμήματος μπάσκετ, θέλει να ευχαριστήσει τον κόουτς Στέφανο Μαρίνο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο μας. Έναν εξαιρετικό άνθρωπο που μας βοήθησε να προχωρήσουμε και να δούμε με άλλη οπτική. Πλέον, στο σχέδιο ανασυγκρότησης που υπάρχει ο κ. Μαρίνος θα μεταπηδήσει στο Διοικητικό κομμάτι της ομάδας μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του και τις γνώσεις του από Διοικητικό πόστο.



Νέος προπονητής της ομάδας μας, θα είναι ένας άνθρωπος νέος με όρεξη και «βαρύ» βιογραφικό για το Νησί μας, ο Γκούμας Γεώργιος. Ως παίχτης έχει αγωνισθεί σε ΑΓΣ Ιωνικό, Παναιτωλικό και ΠΟ Άγιο Θωμά με συμμετοχές σε Γ΄ Εθνική, Α' ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά και Β' ΕΣΚΑΒΔΕ. Ως προπονητής έχει θητεύσει στο ΔΑΣΑΛ υπό τις οδηγίες του κ. Κάβουρα και στην συνέχεια στην γυναικεία ομάδα ΛΦΜ Αχαρνής όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες και ανόδους. Έχει περάσει και από αναπτυξιακά τμήματα μεγάλων ομάδων πράγμα που μας δίνει την πίστη ότι θα μπορέσουμε μαζί του, μαζί με το ανδρικό να αναμορφώσουμε και τις ακαδημίες μας. Να τον συγχαρούμε και να του ευχηθούμε καλή αρχή.

Επίσης να τονίσουμε ότι βοηθός του στην ανδρική ομάδα θα είναι ο Συσμανίδης Γιώργος, o οποίος μαζί με τον Πάτερ Γιουσμά θα στελεχώνουν τα αναπτυξιακά τμήματα.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.