A+ A A-

Η καρδιά της Λέσβου χτυπάει σε ρυθμό.... Barcelona (photos)

Διαδώστε το άρθρο:

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από χθες το απόγευμα η ομάδα Παλαιμάχων της Barcelona προκαλώντας ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους που υποδέχονται τους παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα της κορυφαίας ομάδας .


Στις 6.30 χθες το απόγευμα έφθασε η ομάδα των παλαιμάχων της Μπαρτσελόνα στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης ενώ το βράδυ ο δήμαρχος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν τους σε παραλιακό μπαρ – εστιατόριο στην περιοχή του αεροδρόμίου. Σήμερα το πρωί οι Παλαίμαχοι της Μπαρτσελόνα επισκέφθηκαν τον καταυλισμό προσφύγων στον Καρά Τεπέ όπου συνάντησαν παιδιά που φιλοξενούνται εκεί .

Αμέσως μετά το γήπεδο «Γ. Σκούφος» 80 προσφυγόπουλα μαζί με 120 παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Λέσβου έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους παίκτες της FC Βarcelona.
Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης μεταξύ της FC Barcelona και Επίλεκτων της Εθνικής Ομάδας .
Αμέσως μετά θ’ ακολουθήσει συνέντευξη τύπου και  δείπνο στο ξενοδοχείο Ζαίρα. Η ομάδα FC Barcelona θ’ αναχωρήσει αύριο το πρωί από τη Μυτιλήνη

  • Φωτογραφία: Γιώργος Παπαδόπουλος

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.