A+ A A-

Στη Μυτιλήνη ο γάμος γαλαζοαίματης από την Ταϋλάνδη

Διαδώστε το άρθρο:

Μετά το λαμπερό γάμο του Marek Gitrowski  και της Fiona Jeganaphan από την Αγγλία ,  το Σάββατο στην Καθολική εκκλησία της Μυτιλήνης,  ενδιαφέρον αναμένεται  να προκαλέσει ο γάμος μιας  γαλαζοαίματης από την Ταϋλάνδης που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στη Μυτιλήνη.



Μετά την επιστροφή των οστών του  Αγίου Βαλεντίνου στην Καθολική Εκκλησία της Μυτιλήνης έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια τόσο από την εκκλησία όσο και από τους τοπικούς φορείς ώστε να προσελκύσουν νεαρά ζευγάρια απ΄όλο τον κόσμο για να τελέσουν τους γάμους τους στο νησί που έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια λόγο του προσφυγικού. Η  ενίσχυση του γαμήλιου τουρισμού  φαίνεται ήδη ν αποδίδει καθώς ο πρώτος γάμος έγινε το περασμένο Σάββατο.

Τα φώτα της δημοσιότητας αναμένεται να τραβήξει ο γάμος μιας πριγκίπισσας της Ταϋλανδης στο νησί η οποία παντρεύεται τον αγαπημένο της που είναι Μυτιληνιός .Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια η τελετή του γάμου  δεν θα γίνει στην καθολική εκκλησία καθώς η νύφη είναι βουδίστρια . Η δεξίωση  θα γίνει στο Κτήμα "Οινοφόρος" στη Μυτιλήνη που φιλοξένησε και τη δεξιώση γάμου του ζευγαριού από την Αγγλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει γίνει ο πρώτος γάμος του ζευγαριού στην Μπανκογκ της Ταϋλάνδης και αποφάσισαν να γίνει τελετή γάμου και στη Μυτιλήνη τιμώντας τον γαμπρό και την οικογένειά του.

Οφειλόμενη διόρθωση: Προκειται για γάμο της 17ης στη σειρά πριγκίπισσας της Ταϋλάνδης, μια γυναίκας με γαλαζοαίματη καταγωγή ουσιαστικά  και όχι της πριγκίπισσας που εικονίζεται στις φωτογραφίες που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.