A+ A A-

Τραγωδία στον Πολιχνίτο| Ένας νεκρός ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Διαδώστε το άρθρο:

Σε τραγωδία κατέληξε η βραδινή έξοδος δυο φίλων καθώς η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν βγήκε από την πορεία της και έπεσε σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 32χρονος οδηγός να αφήσει επί τόπου την τελευταία του πνοή ενώ ο συνεπιβάτης μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης


Το δυστύχημα συνέβη στο δρόμο Πολιχνίτου – Σκάλα Πολιχνίτου στις 5.15 τα ξημερώματα σήμερα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο αστυνομικός οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καταλήξει σε δέντρο. Ο Τ.Δ ο οποίος υπηρετούσε στην Αθήνα και είχε έρθει με απόσπαση στο νησί, υπέκυψε στα τραύματά του ενώ σοβαρά τραυματίσθηκε ο 28χρονος πυροσβέστης συνεπιβάτης του.

update - Ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου της Λέσβου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (06-06-2016) τα ξημερώματα, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στον Πολιχνίτο της Λέσβου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 32χρονο ημεδαπό, στην οποία επέβαινε και ένας ακόμη ημεδαπός ηλικίας 28 ετών, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε παρακείμενο της οδού  δέντρο.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 32χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός του 28χρονου Π.Ρ.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.