A+ A A-

Απίστευτες αποκαλύψεις για τη δράση της 40χρονης οικιακής βοηθού

Διαδώστε το άρθρο:

Σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σήμερα τα «Νέα της Λέσβου» παρουσιάζουν τον τρόπο δράσης της 40χρονης σε βάρος της οποίας έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σωρεία κλοπών εδώ και χρόνια  στη Μυτιλήνη. Υποθέσεις που είχαν μπει στα συρτάρια εξιχνιάζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  αποκαλύπτοντας τον εντυπωσιακό τρόπο δράσης της.


Είτε ως εργαζόμενη στα σπίτια, είτε ως γνωστή , ή απλά καταστρώνοντας σχέδιο "δράσης"   η 40χρονη κατάφερνε ν’ αποσπά σημαντικά χρηματικά ποσά καθώς και χρυσαφικά χωρίς μέχρι τώρα να έχει πέσει στα χέρια των διωκτικών αρχών  που αναζητούνταν …σπείρα . Μέχρι τώρα έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή της  σε κλοπές με λεία 65.000 ευρώ. Η δράση της όμως σύμφωνα πάντα με το σημερινό δημοσίευμα των «Νέων της Λέσβου» χρονολογείται και προ του 2000 . Είχε «χτυπήσει» σε πολυτελή κατοικία γνωστού γιατρού της Μυτιλήνης. Είχε επισκεφθεί τον επαγγελματικό χώρο της συζύγου του  και κατάφερε να κλέψει τα κλειδιά  της.  Στη συνέχεια έκλεψε από το σπίτι τους μετρητά αλλά και βιβλιάριο Τράπεζας  με 5 εκατ. δραχμές  (!!) Κατάφερε μάλιστα να «σηκώσει» το ποσό αυτό υποδυόμενη τη σύζυγο του γιατρού! Ο γιατρός μάλιστα στράφηκε κατά της τράπεζας και μετά από πολυετή δικαστικό αγώνα κατάφερε ν’ αποζημιωθεί για το ποσό που …τόσο εύκολα βρέθηκε στα χέρια της 40χρονης.
Με τον ίδιο τρόπο ..κλέβοντας κλειδιά που βρήκε πάνω στην πόρτα μαγαζιού , έκλεψε το σπίτι και άλλου ζευγαριού αρπάζοντας 4000 ευρώ και χρυσαφικά.
Η ίδια δεν δίστασε να «χτυπήσει» στο σπίτι ενός ζευγαριού την ημέρα του γάμου τους !!! όταν βρισκόταν στο γλέντι  και εκείνη ανενόχλητη «άδειασε» το σπίτι από χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξία γνωρίζοντας ότι δεν θα γινόταν αντιληπτή αφού όλοι θα απουσίαζαν για ώρες!!.
Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον τρόπο δράσης της και λεπτομέρειες για το  πως υποδύθηκε τη σύζυγο του γιατρού αδειάζοντας τον τραπεζικό τους λογαριασμό, σήμερα στα «Νέα της Λέσβου»



Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.