A+ A A-

Αγώνας ζωής για 30χρονο Μυτιληνιό που πάσχει από λευχαιμία

Διαδώστε το άρθρο:


Μεγάλη είναι η ανταπόκριση πολιτών της Μυτιλήνης, φορέων και συλλόγων στην έκκληση βοήθειας προκειμένου να βρεθεί συμβατός δοτης μυελού των οστών για 30χρονο στρατιωτικό ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και δίνει την πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του .


Ο 30χρονος θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και θα πρέπει το συντομότερο να βρεθεί συμβατός δότης που θα του σώσει κυριολεκτικά τη ζωή. Ο νεαρός στρατιωτικός πατέρας ενός παιδιού  εδώ και δυο χρόνια παλεύει με τον καρκίνο όμως το τελευταίο διάστημα παρουσίασε σοβαρή υποτροπή και καθώς δεν ανταποκρίνεται καλά στις χημειοθεραπείες οι γιατροί συνιστούν την μεταμόσχευση ως τη μόνη λύση.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης στα γραφεία του στο ισόγειο της Περιφέρειας έχει αναλάβει τη συγκέντρωση δειγμάτων από εθελοντές τα οποία θα σταλούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών .Χθες η παρουσία των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη ενώ συνεχίζεται και σήμερα με τον ιδιο ρυθμό. Συγκινητική η πρωτοβουλία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Λέσβου να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην δειγματοληψία. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή καθώς γίνεται λήψη δείγματος σάλιου με μπατονέτα. 

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.