A+ A A-

Φιλοξενία Γαλλίδας blogger στη Λέσβο από την Περιφέρεια

Διαδώστε το άρθρο:

Στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δια της Διεύθυνσης Τουρισμού σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας και την κεντρική υπηρεσία της Αθήνας, διοργάνωσε ταξίδι  εξοικείωσης Γαλλίδας blogger στη Λέσβο.


 
Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα 21 έως 25 Ιουλίου επισκέφθηκε το νησί η Γαλλίδα  blogger Sabria Djafar, προκειμένου να  αποτυπώσει και να δημοσιεύσει  τα αξιοσημείωτα τοπία του νησιού,  δίνοντας βαρύτητα  στην επικοινωνία με κατοίκους του τόπου και παράλληλα να αναδείξει τη γαστρονομία της περιοχής. Η Γαλλίδα blogger διατηρεί την ιστοσελίδα www.allaroundthegirl.com και δέχεται περίπου 25.000 επισκέπτες το μήνα από διάφορες χώρες, κυρίως τη Γαλλία, τον Καναδά και το Βέλγιο.

Η δημοσιογράφος περιηγήθηκε στα αξιοθέατα του νησιού, στις παραλίες και στους οικισμούς, γεύτηκε την τοπική κουζίνα και συνδιαλέχθηκε με τους κατοίκους και κυρίως με γυναίκες, δεδομένου ότι το blog της απευθύνεται κυρίως σε γυναικείο κοινό.

Την τελευταία ημέρα της διαμονής της στο νησί συναντήθηκε με την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Τουρισμού κα. Αγγελική Σαραντινού και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού κα. Αγγελική Πολυτάκη και τους εξέφρασε την ικανοποίησή της από την περιήγησή της στη Λέσβο. Επίσης, δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει πάλι στο νησί για να χαρεί περισσότερο τις παραλίες του και να απολαύσει την ηρεμία του τοπίου.

Η blogger που αναζητά προορισμούς λιγότερο γνωστούς, έμεινε ενθουσιασμένη από την αυθεντικότητα της φιλοξενίας που δέχτηκε στη Λέσβο. Ήδη στα social media που διατηρεί έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και σχόλια για τον προορισμό, με μεγάλη ανταπόκριση από τους followers.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.