ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:
A+ A A-

Θερινά μαθήματα στο Ωδείο ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ

Διαδώστε το άρθρο:

Προσαρμοσμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή, την τάξη του, τους στόχους του και τις καλοκαιρινές του διακοπές!   -   Ειδικά τμήματα Ενηλίκων!!!

 

Το Ωδείον "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ" κατά τη διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας του, συλλέγει εμπειρία, τεχνογνωσία και αναζητεί συνεχώς τρόπους υποστήριξης για τους σπουδαστές που ήδη φοιτούν σε αυτό. Για εκείνους τους μαθητές - φοιτητές οι οποίοι λόγω αυξημένων υποχρεώσεων κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, πιέζονται χρονικά να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μουσικής και να καλύψουν την ανάλογη ύλη της τάξης τους, αλλά και για αυτούς που ετοιμάζονται να δώσουν κατατακτήριες εξετάσεις τον Οκτώβριο, καταλήξαμε στην δημιουργία "Θερινών Μαθημάτων" στο Κεντρικό μας Ωδείο των Αθηνών, που λειτουργούν κάθε χρόνο με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στο Παράρτημά μας της Μυτιλήνης δημιουργήσαμε απ΄ την αρχή έναν καινούργιο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο με άριστες προδιαγραφές για την λειτουργία ενός σύγχρονου Ωδείου για τους μαθητές μας, με κατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα συναυλιών και στούντιο ηχογράφησης. Η επιθυμία μας πέρα από την μουσική, είναι να δώσουμε την δυνατότητα στους σπουδαστές μας να έρθουν σε επαφή και με τις άλλες Τέχνες: το χορό, τη ζωγραφική, το θέατρο, την αφήγηση, μουσική επένδυση και ηχογράφηση παραμυθιών, το θέατρο, σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες κ.α. και γενικά να λειτουργεί ως χώρος Πολιτισμού και Παιδείας.

Στο νέο ξεκίνημα του Ωδείου μας στη Μυτιλήνη, θα εγκαινιάσουμε από αυτό το καλοκαίρι, την έναρξη του επιτυχημένου προγράμματος "Θερινών Μαθημάτων" και εδώ!   

Τη θερινή αυτή περίοδο τα παιδιά απαλλαγμένα, από τον βαρύ φόρτο μαθημάτων, γλωσσών, φροντιστηρίων και άλλων υποχρεώσεων στον αθλητισμό ή σε άλλες δραστηριότητες, αντιμετωπίζουν με διαφορετική πλέον ψυχολογία τη μουσική και αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι μεν σπουδαστές στο Ωδείο, επιλέγοντας το προσωπικό τους θερινό πρόγραμμα παρακολουθήσεων, δουλεύουν εντατικά με τον καθηγητή τους σε εβδομαδιαία βάση, όσες φορές το επιθυμούν και κρατούν σταθερό πρόγραμμα μελέτης σε μια εποχή που δεν πιέζονται. Επιπλέον προχωρούν στην ύλη του οργάνου τους με αποτέλεσμα να επανέρχονται στην ροή των τακτικών μαθημάτων με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο, εξαιρετικά προετοιμασμένοι.

Όσο για τα παιδιά που δεν φοιτούν σε ωδείο ή δεν έχουν ασχοληθεί με τη μουσική πιστεύοντας ότι είναι μια επιπλέον "υποχρέωση" που επιβαρύνει την ήδη πιεσμένη καθημερινότητά τους, τα θερινά μαθήματα του Ωδείου "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ" τους δίνει την ευκαιρία για μια δημιουργική ενασχόληση και την αρχή μιας σχέσης "αγάπης" και "ψυχικής ανάτασης" που προσφέρει η Μουσική που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι…

Τα θερινά μαθήματα θα λειτουργήσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αποτελούμενα από 16 μαθήματα. Κάθε μαθητής σε συνεννόηση με τον καθηγητή του και τη Διεύθυνση του Ωδείου, θα σχεδιάσει το ατομικό του πρόγραμμα μαθημάτων, ανάλογα με τις διακοπές και τις ανάγκες του.

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Γιώργος Παζαΐτης

 

Για περισσότερες πληροφορίες: στην γραμματεία του Ωδείου. τηλ: 2251043880

 

 

ρανταπλαν

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.