A+ A A-
ρανταπλαν

Θερινά μαθήματα των προγραμμάτων ψυχικής & κοινοτικής υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Διαδώστε το άρθρο:

 

Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης των προγραμμάτων επιμόρφωσης που προκηρύχθηκαν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, πολλά από τα αιτήματα των συμμετεχόντων δεν έγινε εφικτό να ικανοποιηθούν.

Για το λόγο αυτό επαναπροκηρύσσονται τα ακόλουθα διαδικτυακά προγράμματα για το χρονικό διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος 2016, με σκοπό να εξυπηρετηθούν όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην κανονική ροή των προγραμμάτων κατά το μήνα Σεπτέμβρη:

• Παιδοψυχολογία-παιδοψυχιατρική (ετήσιο πρόγραμμα σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Σωτηρία)

• Κατάρτιση στη συμβουλευτική και το life coaching (τρία εξάμηνα)

•Εκπαίδευση ηγετών για τη στελέχωση Εθνικών και Διεθνών Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων (ένα εξάμηνο)

•Εγκληματολογία και δικαστική ψυχολογία (τρεις μήνες)

•Συμβουλευτική και mentoring στην εκπαίδευση (τρεις μήνες)

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού παρακολουθήσουν την ύλη που αναλογεί σε ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, θα μπορούν είτε να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης για τις ώρες που εκπαιδεύτηκαν είτε να συνεχίσουν τα προγράμματα αυτά το φθινόπωρο, ολοκληρώνοντας την ετήσια διάρκειά τους.

Γενικό κόστος των θερινών μαθημάτων 200€ *

*Όσοι αποφασίσουν να συνεχίσουν και το Σεπτέμβρη θα καταβάλουν το υπόλοιπο των διδάκτρων, κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία.

Διάστημα περιόδου εγγραφών: 8 Ιουνίου 2016 έως 4 Ιουλίου 2016

 

- ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αναλυτικά τη φόρμα εγγραφής και να την αποστείλουν στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μαζί με το απόκομμα πληρωμής στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Alpha Bank, Αριθμός λογαριασμού: 601-00200-1000326, IBAN: GR680 1406010601002001000326 SWIFT CODE – CRBAGRAA Κάτοχος λογ/σμού: UNIVERSITY OF THE AEGEAN RESEARCH UNIT Ταχυδρομική διεύθυνση υποκαταστήματος: 15 AKTI KOUNTOURIOTOY STR)

Αίτηση: https://drive.google.com/folderview?id=0B8JqrtGNH8BORE03SlAzUHBobW8&usp=sharing

*Καμία αίτηση δεν εξετάζεται εάν δεν συνοδεύεται από το απόκομμα κατάθεσης και την αιτιολογία κατάθεσης. Στην αιτιολογία κατάθεσης παρακαλείσθε να αναγράφετε το «ονοματεπώνυμό σας».

- Υπεύθυνος Προγράμματος:

Ε. Παπάνης, Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου

- Διοικητική υποστήριξη προγράμματος:

- Πρασσά Έλενα, τηλ. 6940911716, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Γκινάλα Ελισσάβετ - Πακλατζόγλου Σοφία - Παπαϊωάννου Μαρία-Ζωή, Τηλ: 2251036520

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.