ρανταπλαν
A+ A A-

Μυτιληνιά διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις

Διαδώστε το άρθρο:

Νέα διάκριση του Στρατή – Γρηγόρη Σαραντινού αθλητή του Ο.Α ΛΕΣΒΟΥ(ΤΕΝΝΙΣ), στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη την εβδομάδα που μας πέρασε στο Ηράκλειο Κρήτης για την κατηγορία αγόρια 16 ετών.

Στο αγωνιστικό μέρος ο αθλητής του ομίλου αντισφαίρισης Λέσβου, πέρασε νικηφόρα στο ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ των αγώνων (οι καλύτεροι 32), τόσο στα μονά όσο και στα διπλά. Επικράτησε του αθλητού Εμμανουήλ Χαμηλάκη 6-1, 6-0 και προκρίθηκε στην 16άδα. Έπειτα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αριστοτέλη Γκιθκόπουλο (νουμ. 22 της πανελλήνιας κατάταξης) χάνοντας 6-2, 6-4. Ενώ στα διπλά προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό των αγώνων, αγωνιζόμενος με τον αθλητή Χρήστο Σάντα του Παλαιού Φαλήρου, χάνοντας στο tie-break 10-8, έπειτα από 6-2 και 3-6 (ο αγώνας προσωρινά σταμάτησε λόγω βροχής επηρεάζοντας το ρυθμό του Λέσβιου αθλητή).
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου αλλά και οι γονείς του Στρατή οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους χορηγούς του αθλητού, την Ναυτιλιακή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS αλλά και την οικογένεια του κ. Τρύφων, για την τιμή που έκανε να ανταποκριθεί  θετικά σε ότι τους ζητήθηκε.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.