A+ A A-

Πιο καθαρός από την Κυριακή ο βυθός του παλιού λιμανιού της Μύρινας

Διαδώστε το άρθρο:

Για μια ακόμη χρονιά, ενόψει της επικείμενης θερινής περιόδου, το Λιμεναρχείο Μύρινας, την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 10:00 το πρωί, πραγματοποίησε τον καθαρισμό του βυθού του Αλιευτικού Καταφυγίου Μύρινας, καθώς και του εσωτερικού του Παλιού Λιμανιού της Μύρινας.

 

Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου και εθελοντές αυτοδύτες του καταδυτικού κέντρου «ΠΑΤΣΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ DIVING CENTER», αλλά και τα μέλη τηε ΛΕΦΕΔ.

Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε γερανοφόρο, καθώς και φορτηγό όχημα του Δήμου Λήμνου για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου αναφέρει:

Ο Δήμος Λήμνου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου συμμετείχαν στην επιχείρηση καθαρισμού του βυθού του παλαιού λιμένα και του εσωτερικού αλιευτικού καταφυγίου Μύρινας που διενήργησε σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου το Λιμεναρχείο Μύρινας, ενόψει της θερινής περιόδου, με τη βοήθεια εθελοντών.

Ο καθαρισμός έγινε παρουσία του Δημάρχου Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη, του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Μοσχάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου κ. Χαράλαμπου Δαλαβίτσου, της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας κ. Αδαμαντίας Γαροφαλλίδου Παπούλκα και του μέλους του ΔΣ του ΔΛΤΛ και του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ. Μύρινας κ. Στυλιανού Μαμουζέλου.

  • Πηγή: limnosfm100.gr

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.