A+ A A-
ρανταπλαν

Οι Παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού στο πλευρό νεαρού αθλητή στη Στύψη

Διαδώστε το άρθρο:

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο Παναγιώτης Σαλταμάρας . Η ομάδα ξεκινά τη σεζόν με έναν ακόμη φιλικό αγώνα ανθρωπιάς με σκοπό τη στήριξη νεαρού αθλητή από τη Στύψη.

Στο πλαίσιο της πρώτης τους αυτής συνάντησης, ενόψει της σεζόν 2016-2017, ο Πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Ζορμπάς, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου, έκαναν έναν σύντομο απολογισμό πεπραγμένων της περασμένης χρονιάς, η οποία σφραγίστηκε από το σπουδαιότερο αθλητικό δρώμενο του νησιού μας, τον αγώνα με την Εθνική ομάδα του Euro 2004. Παράλληλα, δρομολογήθηκαν πρωτοβουλίες, δράσεις και φιλικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, οι οποίες -όπως πάντα- θα συνδέουν το αθλητικό με το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου.
Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στη Στύψη, στις 5 το απόγευμα, με την τοπική ομάδα, για την ενίσχυση νεαρού αθλητή, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στην οικογένειά του.


Κωτσόβολος

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.